CHP'li belediye ile esnaf birbirine girdi

Yalova'da belediyenin yıkım çalışması sırasında olaylar çıktı. Bölge esnafı ile zabıta ekipleri arasında yaşanan arbedeye çevik kuvvet polisleri müdahale etti. İş yerlerinin yıkılmasına izin vermeyen esnaf iş makinelerine sarılıp yıkım ekibi önünde adeta etten duvar oldu.

CHP'li belediye ile esnaf birbirine girdi
CHP'li belediye ile esnaf birbirine girdi
GİRİŞ 15.05.2018 17:28 GÜNCELLEME 15.05.2018 17:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yalova Belediyesi tarafından Mihenk Sokak’ta bulunan işletmelerin kapı çıkmalarının kanuna uygun olmadığı gerekçesiyle yapılmak istenen yıkım çalışmasında esnaf ve zabıta karşı karşıya geldi. İş makineleri ve zabıtaların önlerine geçen esnaf yıkıma izin vermedi. Bad Godesberk Parkı’nın yanında bulunan Mihenk Sokak’taki işletmelerle ilgili Nisan ayında belediye meclisinde dükkan çıkmalarının imar mevzuatına göre düzenlenmesi gerçekleştirilmişti. Bölgedeki esnaflara yeni uygulamaya göre işletmelerin dükkanlarını düzenlemesi için yazı gönderildi. Yeni düzenlemeye uymayan işletmelerle ilgili yıkım kararı alan belediye, Mihenk Sokak’ta yıkım işlemi gerçekleştirmek için bölgeye iş makineleri ve çok sayıda zabıta ekibi gönderdi.

Bölgede Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından da güvenlik önlemleri alındı. Esnaf iş makinelerinin önüne oturarak ve üstüne çıkarak yıkımı durdurmaya çalıştı. Zabıta ve esnaf arasında yaşanan arbedeye çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Yaşanan olayların ardından iş makineleri ve zabıta ekipleri bölgeden çıkarıldı. Geçtiğimiz hafta da esnafın tepkisi nedeniyle yıkım yine gerçekleştirilememişti.

 

 

YORUMLAR 10
  • Alican 5 yıl önce Şikayet Et
    İlk öncesi, tapusu bize ait olmayan arsa işgalinin haram olduğu inancı gereker.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp ile kavga bile chpnin leyhinedir. Maksat var olmadır. reklam iyi veya kötü farketmez! Şunu iyi anlayın ey esnaflar: chp yi delete yapın bu ülkeden. O zaman kavgaya gerek kalmaz hatta ağzı laf yapan adamda nadir bulursunuz. Bize laf değil icraat lazım.
    Cevapla
  • yuksel gul 5 yıl önce Şikayet Et
    bos ıslerle ugrasıp memlekete cıvı cakmadılar yan gelıp yattılar...yalan dolan talan aldı yurudu devletın paraları ıckı masalarında savruldu..utanmaz rezıller unuturmuyuz o gunlerı ..hastaneler .copler.. sular yollar ..okullar zamlar ..eflasyon . vergıler saymakla bıtmez ..o yuzden bıraz onurunuz varsa gercı oda yok ..konusmayın barı ..reıs konusuyorrrrr
    Cevapla
  • celal 5 yıl önce Şikayet Et
    nerde chp orda zulum haksızlık kavga huzursuzluk
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    GEL BAKALIM MUARREM ...! HALLET bu esnafı işini ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!