AK Parti kadın kollarından CHP'li başkana siyah çelenkli tepki

AK Parti Bolu Kadın Kolları teşkilatı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın katıldığı sosyal medya yayınında bir kadınla yaşadığı diyaloğu anlatmasına belediye binası önüne siyah çelenk bırakarak tepki gösterdi.

AK Parti kadın kollarından CHP'li başkana siyah çelenkli tepki
AK Parti kadın kollarından CHP'li başkana siyah çelenkli tepki
GİRİŞ 02.09.2021 17:53 GÜNCELLEME 02.09.2021 17:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Bolu İnsan Hakları Başkanı Emine Erdal, AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti'li belediye meclis üyeleri Hacer Çınar, Hatice Dinç ve Şaziye Turan ile kadın kolları üyeleri, belediye binası önünde bir araya geldi.

Grup adına açıklama yapan Erdal, Özcan'ın katıldığı sosyal medya yayınında bir kadınla yaşadığı diyaloğu anlatmasını kınadıklarını söyledi.

Erdal, bir kadın olarak Özcan'ın ifadeleri nedeniyle incindiklerini dile getirerek, "Yıllardır bu kadın tesettürlü, bu kadın tesettürsüz ayrımcılığından çok sıkıldık. Kadın üzerinden yapılan her türlü alay, aşağılama ve taciz içeren imalardan da çok sıkıldık. Keşke sosyal, siyasal ve ekonomik alanda kadın-erkek yerine insan olmak kavramını kullanabilseydik. Keşke kadın ve erkek olabilmeyi aile içine bırakabilseydik." ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından belediye binası önüne siyah çelenk bırakıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Cihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yetmez .. özür dileyene kadar her Bolulu eylem yapmalı
    Cevapla
  • Vatandaş55 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp li kadınlardan ses çıkar mı sence?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık