Hilmi Daşdemir, CHP destekcisi kadın derneklerinin amacını açıkladı

Ülke TV'de Mustafa Yıldız'ın sunduğu Odak Noktası programın canlı yayına katılan kamuoyu araştırmacısı Hilmi Daşdemir, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'la ortaya çıkan skandalı CHP'de sadece su yüzüne çıkan kısım olduğunu savundu.

GİRİŞ 07.09.2021 00:27 GÜNCELLEME 07.09.2021 00:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ülke TV'de Mustafa Yıldız'ın sunduğu ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın başörtülü bir kadınla ilgili skandal sözlerinin tartışıldığı programa katılan Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, CHP'nin değirmenine su taşıyan bir takım marjinal gruplar olduğunu söyledi.  

Hilmi Daşdemir bunların kamuoyunun önüne kadın hakları derneği, bazılarının çevre dostu derneği olarak çıktığını ancak bu derneklerin varlık sebeninin bu milletin temel değerleriyle kavgalı bir süreç olduğunu dile getirerek "Bunlar genelde eşcinsellik ve benzeri toplumun değeri olan ne varsa onları yıpratmak adına bir misyon üstleniyorlar. Bu misyonun sonucu olarak da CHP'de geçmişte sadece Erzurum'da değil birçok yerde yaşanan hadiseler var. Bunların gayri ahlaki, taciz ve tecavüz gibi olayların olduğunu, zaman zaman bunların kapatıldığını ve kamuoyundan gizlendiğine şahitlik ediyoruz." dedi. 

"Buradan bakılınca bunda ciddi bir ahlaki problem var." diyen Daşdemir sözlerini şöyle sürdürdü " Feminizim ve kadın hakları adına yola çıkanların da bu olayla birlikte ne kadar samimiyetsiz olduklarını da görüyoruz. Zaman zaman parti faaliyetleri dışında bir araya gelen kadınların taciz ve tecavüze maruz kaldıklarını duyuyoruz. Bunları söyleyenler sadece CHP dışındakiler değil, benim tanıdığım CHP içindeki birçok isim de bunları ifşa etmiştir."

Hilmi Daşdemir, CHP'ye oy veren kadınlar kendilerini çek etmeleri gerektiğini belirterek "Biz bu partiye mi oy veriyoruz. Bu partide taciz tecavüz noktasında bir fiil var, bu noktada parti yönetiminin de herhangi bir faaliyeti yok. İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun kardeşinin de bir takım olaylara karıştığı ve Kaftancıoğlu'nun bu olayları gizlediğini duyuyoruz." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • Abdulhamidhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hdp ve iyi partinin desteklediği ideoloji partisi chp maalesef, tek bir amaca hizmet etmektedir; o da islamı parçalamak, islamı yaşamaya çalışanları linç etmek, haçlılara hadimlik yaparak dünyanın sefasını sürmek. Onlar için amaca giden her yol mübahtır, istediklerini almak için fetö, pkk, deaş vs tüm terör örgütleri ile işbirliği yapmakatn çekinmezler.
    Cevapla
  • Delinin biri 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP yönetiminde bir kadın kendi gayretiyle bir yere gelemez diyorsunuz ben bunu anlıyorum yanlış mı
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların cibiliyetleri bozuk bunlar.mı ülkeyi yönetecek
    Cevapla
  • Sabah 2 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın...
    Cevapla
  • Serkan Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP'de Pkk siyasi uzantısı HDP ile ortak olduktan sonra taciz olayları arttı, pkk dağlarda kaçırdığı küçücük çocukları tacizle tehdit ediyor aynı strateji CHP ye demi önerildi, korkunç
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular