Merakla beklenen yarışma başladı

Merakla Beklenen “indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016” Başladı!

Merakla beklenen yarışma başladı
Merakla beklenen yarışma başladı
GİRİŞ 29.03.2016 23:05 GÜNCELLEME 29.03.2016 23:05

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan ''indir.com Mobil Uygulama Yarışması'' katılım süreci başladı.

BU YIL 2 YARIŞMA VE 2 ETKİNLİK DÜZENLİYOR

2016 yılına hızlı bir giriş yapan indir.com, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl 2 yarışma ve 2 etkinlik yapacağını duyurdu.

''indir.com Mobil Uygulama Yarışması'' ve ''Üniversiteliler İçin Mobil Uygulama Yarışması'' olmak üzere 2 farklı yarışma düzenleyen indir.com, her bir yarışma için 2 farklı etkinlik düzenleyecek.

Her iki yarışma içinde katılım süreci 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle başladı. Yarışmaya, 1 Ocak 2016 tarihinden sonra uygulama marketlerde yayınlanan uygulamalar katılabiliyor.

Katılımcıların kendi geliştirdikleri uygulamalarını tanıtma şansına sahip olacakları yarışmada, finale kalarak ilk 3’e giren yarışmacılar birbirinden değerli ödüllerin sahibi olacaklar.

İŞTE O KESİNLEŞEN ÖDÜLLER!

Kesinleşen ödüller aşağıdaki gibidir. Diğer ödüllerin neler olacağı ise ilerleyen günlerde indir.com tarafından duyurulacaktır.

Birinci olan yarışmacı; 1 hafta Silikon Vadisi tatili (San Francisco), bukalemun.com'dan 5000 TL değerinde ASO hizmeti, indir.com'dan 5.000TL değerinde reklam.

İkinci olan yarışmacı; Antalya'da 1 hafta tatil, indir.com'dan 2.500TL değerinde uygulamanın tanıtımı…

Üçüncü olan yarışmacı; Antalya'da 3 gün tatil, indir.com'dan 1.000TL değerinde uygulamanın tanıtımı…

Üniversiteliler İçin Özel Ödül; yarışmanın birincilik ödülüne ek olarak sadece “Üniversiteliler İçin Mobil Uygulama Yarışması” kazananına Silikon Vadisi tatilindeki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 5000 TL nakit para ödülü veriliyor.

''ÜNİVERSİTELER İÇİM MOBİL UYGULAMA YARIŞMASI'' ÖDÜL TÖRENİ

Sadece Üniversitelilerin katılabilecekleri ''Üniversiteliler İçin Mobil Uygulama Yarışması'' ödül töreni, yarışmayı kazanan öğrencinin öğrenim gördüğü Üniversite’de, indir.com tarafından düzenlenecek olan ''Mobil Etkinlik'' kapsamında gerçekleştirilecek ve tüm öğrenciler davetli olacaktır.

Yani; yarışmayı kazanan öğrenci Balıkesir Üniversitesi’nde öğrenim görüyorsa ödül töreni, Balıkesir’de Balıkesir Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan “Mobil Etkinlik” kapsamında yapılacaktır. 

''Üniversiteliler için indir.com Mobil Uygulama Yarışması'' şartları ve katılım formu

YARIŞMA HERKESE AÇIK

Bireysel veya 3 kişilik ekipten oluşan herkesin katılabileceği ''indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016'' ödül töreni ise; indir.com tarafından 14 Mayıs 2016 tarihinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan ''Mobil Etkinlik'' kapsamında, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi'nde yapılacaktır.

''indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016'' şartları ve katılım formu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim