Kadına karşı şiddeti önlemek için toplanıyorlar

Gaziosmanpaşa’da Uluslararası ‘Kadına Şiddete Haykırış’ konferansında islam dünyasından kadınlar gaziosmanpaşa’da buluşuyor.

Kadına karşı şiddeti önlemek için toplanıyorlar
Kadına karşı şiddeti önlemek için toplanıyorlar
GİRİŞ 19.11.2015 15:31 GÜNCELLEME 26.11.2015 11:50

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısıyla İslam dünyasından önemli isimlerin katılacağı ‘Kadına Şiddete Haykırış’ isimli bir konferans düzenliyor. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi, tüm dünyada ve Türkiye’de kadınlar açısından en önemli sorunlardan biri olan kadına yönelik şiddetle mücadele amacıyla önemli bir etkinliğe imza atıyor.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısıyla ‘Kadına Şiddete Haykırış’ başlıklı uluslararası bir konferansa imza atan Gaziosmanpaşa Belediyesi, İslam dünyasından önemli kadın aktivist ve yazarları biraraya getiriyor. Konferansa Suriye’den aktivist İman Bedir, Mısır’dan İhvan-ı Müslimin Devrim Komitesi Üyesi Esraa Almasry, Bosna Hersek’ten eğitimci yazar Ayşe Müzeyyen Taşçı, Filistin’den Kudüs Nuru Derneği Başkanı Rebab Osmanlıoğlu ve Türkiye’den Kadın ve Demokrasi Derneği’nden Av. Işıl İlgin Oktay konuşmacı olarak katılıyor.

İslam dünyasında kadına yönelik şiddetin ve mağduriyetlerin masaya yatırılacağı konferansımızda siz değerli basın mensuplarını görmekten mutlu olacağız.

Tarih: 25 Kasım 2015 Çarşamba 
Saat: 14.00
Yer: Gopark Junior Salon 
Adres: Merkez Mh. Eyüp Yolu Yolu No:5 / Gaziosmanpaşa

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı