Milli maç sonrası hakaret edenlere dava açacak

A Milli Takım'ın İspanya'ya yenilmesi sonrası sosyal medyadan kendisi ve doğmamış çocuğuna ağır hakaret edilen Buse Terim dava açacak.

Milli maç sonrası hakaret edenlere dava açacak
Milli maç sonrası hakaret edenlere dava açacak
GİRİŞ 19.06.2016 13:23 GÜNCELLEME 19.06.2016 14:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye-İspanya maçında alınan 3-0’lık mağlubiyet sonrası Fatih Terim’in kızı Buse Terim’e sosyal medyadan hakaret yağdırıldı.

Altı aylık hamile olan Buse Terim’in, kendisine ve bebeğine yönelik ağır hakaret içeren mesajlar için dava açacağı öğrenildi.

Euro 2016 kapsamında cuma günü oynanan A Milli Takım'ın İspanya maçındaki yenilgisinden sonra Fatih Terim ve Arda Turan başta olmak üzere ay-yıldızlılar için sosyal medya üzerinden yapılan olumsuz yorumlara Fatih Terim’in moda yazarı kızı Buse Terim de dahil edildi.

Buse Terim'in karnındaki çocuğuna yönelik hakaret ve kötü sözler sosyal medyada büyük tepki çekti.

DAHA ÖNCE DE HAKARET DAVASI AÇTI

Buse Terim, daha önce de sosyal medya üzerinden babası Fatih Terim’e ve kendisine hakaret eden kişiyi mahkemeye vemiş, pişman olduğunu söyleyerek uzlaşma isteğinde bulunan Anıl D’nin talebini reddetmişti. Bunun üzerine hakaret davası açılmıştı.

KAYNAK: NTV
YORUMLAR 8
  • selin 7 yıl önce Şikayet Et
    bizler bilemeyiz kimin hakli kimin haksiZ olduğunu sonucta o olaylari bire bir yasamadik ayrica cok yanlis birsey ne demek esine cocuklarina sövmek eğer hatali ise de onun cezasini biz değil ALLAH verecek bundan kuşkusu olan önce kendini sorgulamali..
    Cevapla
  • açarsan aç 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizin tek derdiniz para. Moda yazarıymış. Baban milyonları cukkalarken ses yoktu ama. Anca bu dünyada yaşarsınız öteki tarafta görüşürüz.
    Cevapla
  • osman ödül 7 yıl önce Şikayet Et
    ac tabiki arkandayiz saygisizlar kazanirken iyiydi de simdimi kotu oldu
    Cevapla
  • zerrin 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi yapmissin bi bende onu tutuyorum
    Cevapla
  • osman ödül 7 yıl önce Şikayet Et
    eyyy yorumcular size soyluyorum bunlari ben terimi tutuyorum buraya yazdigim yorum sanki onlari tutmuyormusum gibi gozukmuste aciklik getireyim dedim
    Cevapla
  • murti 7 yıl önce Şikayet Et
    Peki Türkiye' yi tavrı konuşmaları ve saçma sapan futbol anlayışıyla dünyaya rezil eden komik duruma düşüren ve milli duygularımızla alay edilmesine neden olan sevgili babacığın hakkında da dava açmayı düşünür musun? Adam trilyonlari indirirken zevkten dört köşe oluyorsunuz.
    Cevapla
  • Bekir 7 yıl önce Şikayet Et
    Buse Hanım hakkınızı sonuna kadar arayın. Babası milli takımın hocası milli takım iyi sonuç alamamış olabilir. Bunu da seviyeli şekilde eleştirirsiniz olur biter. Kızını doğmamış çocunu ne katyorsunuz. Erdoğan ve ailesine yaptıkları gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...