Sanat ve spor dünyası demokrasi nöbetinde

Kısıklı’daki eyleme katılan Kenan İmirzalıoğlu’nun da aralarında bulunduğu ünlüler sahneye çıkıp darbe girişimini lanetledi .

Sanat ve spor dünyası demokrasi nöbetinde
Sanat ve spor dünyası demokrasi nöbetinde
GİRİŞ 27.07.2016 09:23 GÜNCELLEME 27.07.2016 09:23

Kenan İmirzalıoğlu, Mert Kılıç, Züleyha, Bülent Serttaş, Aslı Hünel, Ferman Toprak, Kutsi ve Merve Sevi, Kısıklı’daki demokrasi nöbeti eyleminde buluştu. Ünlü isimler, sahneye çıkıp kırmızı beyaza bürünen meydandaki vatandaşlara seslendi.

Ferman Toprak, Ümit Karan, Zeynel Abidin Erdem ve Bülent Serttaş ellerinde bayraklarla objektiflere poz verdi.

‘BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKTINIZ’

İmirzalıoğlu’nun, “Hepinizden Allah razı olsun. Bu hain girişime ilk dakikalarından itibaren dik bir duruş sergileyerek vatanımıza, bayrağımıza sahip çıktınız” sözleri uzun süre alkışlandı. Ünlü oyuncu sahneden indikten sonra vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

İmirzalıoğlu ve Kutsi, “Bizlerin gururusunuz” dedikleri Özel Harekât polisleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR 1
  • menşure 9 yıl önce Şikayet Et
    Abicim bir tane mi edepli sanatçımız çıkmaz şu meydanlar .....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail TV'sinde alçak tehdit: ‘Türk askeri Gazze'ye girerse…’
Fenerbahçe'de ayrılık kapıda: Tedesco yıldız ismin biletini kesti