Cem Yılmaz'dan sürpriz karar

2014 yılında, iki yıllık evliliklerini noktalayan Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu’nun oğulları Kemal için barıştıkları konuşuluyor.

Cem Yılmaz'dan sürpriz karar
Cem Yılmaz'dan sürpriz karar
GİRİŞ 04.08.2016 10:40 GÜNCELLEME 04.08.2016 10:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

zun süredir Bodrum’da aynı evde tatil yapan Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çiftinin, oğulları Kemal için barıştıkları iddia edildi. 2012 yılında evlenen ve 20 ay sonra sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Yılmaz ve Yağtu’nun, ailece geçirdikleri zaman içerisinde aşklarının yeniden alevlendiği konuşuluyor.



Anne ve babasının bir araya gelmesinden dolayı mutlu olduğu öğrenilen Kemal’in kardeş isteğinin barışmada etkili olduğu söyleniyor. Eski günlerine dönen çiftin, tekrar bir araya gelmeleri dostlarını da sevindirdi. Komedyen ve Yağtu’nun ikinci kez nikah masasına oturup oturmayacağı ise merak konusu oldu. 

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 6
  • milli irade 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatan elden gidecekti adamda tık yok. Şimdi laf olsun diye evlenen iki günde boşanan cep soytarılarının haberi ülke coma kaldı.
    Cevapla
  • Metin 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın ne yaptığı ne dediği artık beni ilgilendirmiyor, darbeye iki laf edemeyen birinin benim nazarımda zerre kadar değeri yoktur.
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 7 yıl önce Şikayet Et
    vu vatansızların haberiniyapmayın artık.banane bunun uçkurundan bizeneeee..memleket elden gidiyor habere bak arkadaş.!!!!!:(((((((((
    Cevapla
  • şems 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir araya gelecekler ve nikah kıymadan birlikte yaşayacaklar. Bence kötü örnek. Dinimizce de haram zaten.
    Cevapla
  • ???? 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah indinde imam nikahı geçerlidir. Belediyenin kıydığı nikah değil. Önceden de imam nikahı var mıydı yok muydu meçhul. Gerçi bizi de ilgilendirmez tabi...
    Cevapla
  • sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizlerden biraz karekter olsa ,bosanmassiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Yıldızların altında tarihi yolculuk