Patlamada alev alan adam kameralara yansıdı

Azerbaycan'ın Zagatala ilçesinde bir kitapçıda yaşanan patlama ve patlama sonrası alevlerin arasında kalan kitapçının görüntüleri kameralara yansıdı.

GİRİŞ 23.11.2013 16:29 GÜNCELLEME 23.11.2013 16:29

Görüntülerde patlama ile mağazanın kırılan camlarının sokağa dökülmesi ve sonrasında alevler arasında kalarak elbiseleri tutuşan bir kişinin görüntüleri yer alıyor. Kitapçı olduğu bildirilen şahsın, telaş içerisinde hem üzerinde alev alan elbiselerinden kurtulmaya, hem de can havliyle sağa sola koşturması olayın boyutlarını gözler önüne seriyor. Çevrede yetişen vatandaşlarında yardımıyla alevlerden kurtulan şahıs kendini komşu dükkanlardan birinin içerisine atıyor.

Doğalgaz kaçağından kaynaklandığı bildirilen patlamada, yaralanan kitapçı hastaneye yetiştirilirken, patlama anında kitapçıda müşterinin olmamasının muhtemel bir faciayı önlediği bildirildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Napoli usulü sözleşme! Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz için Fenerbahçe önlemi
Son dakika: Bir ülke Gazze için harekete geçti! Geniş çaplı müdahale duyurusu