Önce geri vites yaptı sonra Türkiye'ye laf attı

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Karabağ'daki çatışmalar sonrası geri adım atarak uzlaşma görüşmelerine hazır olduklarını söyledi.

Önce geri vites yaptı sonra Türkiye'ye laf attı
Önce geri vites yaptı sonra Türkiye'ye laf attı
GİRİŞ 05.04.2016 03:41 GÜNCELLEME 05.04.2016 10:53
Bu Habere 120 Yorum Yapılmış

Sarkisyan, bölgedeki mücadelenin şiddetli bir şekilde devam etmesi durumunda Karabağ'ın bağımsızlığını tanıyacaklarını vurguladı.

Bakü'nün tek taraflı ateşkes ilanını da eleştiren Cumhurbaşkanı, tek taraflı ateşkesin mümkün olmayacağını belirterek ''Azerbaycan istese de istemese de Karabağ ile doğrudan müzakerelere başlamalı'' dedi.

'TÜRKİYE TAMAMEN UZAK DURMALI'

Karabağ sorununda Türkiye'nin rolüne de değinen Sarkisyan, ''Türkiye, Karabağ'daki çözüm sürecinden tamamen uzak durmalı. Uluslararası toplum Karabağ'da güç kullanımını tartışırken, Azerbaycan'a dolaylı olarak desteğini açıklayan tek ülke Türkiye oldu'' diye konuştu. 

YORUMLAR 120
  • vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    Ermenista na pkk destek cikmisti ve yuzlerce terörist destek amacli ermenistana gönderilmişti.Siz once Türk lerin yakasindan düşün asala klar!
    Cevapla
  • Turkiye Azerbaycan 8 yıl önce Şikayet Et
    Var olsun Turk qardaslarimiz hep bizi desteklediniz bizde sizin yaninizdayiz anca beraber kanca beraber dostunuz dostumuzdur dusmaniniz dusmanimizdir insaalah dost bayramimizi karabagda qeyd ediriz biz sizinle fexr eleyirik Turkiye.
    Cevapla
  • urfa63 8 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi cihad zamani arkadaslar azeri kardeslerimiz yanliz degil ölümüne kadar yanındayız gardaşlarım bu kaç çapulcu ermeni bozmalarını artık haritadan silme zamani gelmedimi bizim azerbaycandan başka dostumuz yok onlarinda bizden başka dostu yok azerbaycanla bir aile yiz bir kardesiz
    Cevapla
  • %100 Milletten Biri 8 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki azarbaycanın yanındayız sen kimsin ermenistan bir taraflarım kadar o fakir ülkenle bir sus Şereften yoksun AByimi tutsaydık it yerine koyulmacak rusyayı mı tutsaydık yoksa Batının evcil hayvanı olmuş ermenistanımı Azerbaycan bisim dostumuz
    Cevapla
  • Trabzonlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Karabağ Azerbaycan'a aittir. Rusya orayı sana zamanında bizimle olan sınırı yok etmen için işgal ettirdi. Hazar'a karadan açılmamıza engel olmak için... Ama okşanmanıza az kaldı. Gözümün önünde bir ermeni ölse bir kaşık su vermem, öyle bilenmişim ki size, kalleşlikte, hainlikte dünya tarihinde en öndesiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır