Ermeni güçleri ateşkesi 117 kez ihlal etti

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermeni güçlerini Dağlık Karabağ'da ateşkesi son 24 saatte 117 kez ihlal etmekle suçladı.

Ermeni güçleri ateşkesi 117 kez ihlal etti
Ermeni güçleri ateşkesi 117 kez ihlal etti
GİRİŞ 12.04.2016 12:10 GÜNCELLEME 12.04.2016 12:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ermenistan Savunma Bakanlığı'ndan gelen açıklamada ise, Azeri güçlerin Ermenistan'ın sınırına doğru 17 kez ateş açtığı belirtildi. "Azerbaycan ordusu tarafından havan topu da dahil olmak üzere ağır silahlar kullandı" denilen açıklamada, bu saldırıların genelde 'düzensiz' olduğu kaydedildi.

?Bu arada uluslararası toplumun tanımadığı Karabağ'ın savunma bakanlığından yapılan bir açıklamada da, taraflar arasında yoğun çatışmaların başladığı 2 Nisan'dan bu yana 'Karabağ Cumhuriyeti'nin 56 askerini kaybettiği belirtildi.

'CESETLER, ESİR ALINDIKLARINDA HAYATTA OLDUKLARINI GÖSTERİYOR'

Azerbaycan'ın ölen bazı askerlerin cesetlerini Karabağ'a geri verdiği de kaydedilen açıklamada, "Geri verilen bazı askerlerin cesetleri, esir alındıklarında hayatta olduklarına ve sonradan öldürüldüklerine dair belirtiler taşıyor" denildi.

'18 ASKERİN CESEDİ GERİ VERİLDİ'

Diğer taraftan Karabağ devlet başkanının sözcüsü David Babayan İnterfax'a yaptığı açıklamada, Azerbaycan'ın kendilerine kayıtlarda kayıp olarak görünen 18 askerin cesedini geri verdiğini söyleyip, bir askerin akıbetinin ise hala belirsiz olduğunu belirtti.

YORUMLAR 2
  • ???? 8 yıl önce Şikayet Et
    Onlar 117 kere ihlal ediyorsa, Azerbaycan 1111117 kere karşılık vermesi gerekiyor... Karabağ'ı alma fırsatı bu. Bir daha kolay kolay gelmez....
    Cevapla
  • YALÇIN aYDIN 8 yıl önce Şikayet Et
    yaşasın Azerbaycan.kahrolsun ermenistan.Türkiye ve AZERBAYCAN İKİ DEVLET BİR MİLLETTİR.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'li milyarderlerden Filistin protestolarına baskı!
Para etmiyor diyerek şeftalileri boş araziye döktüler