3 bin kişi statta plates yaptı!

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geliştirilen ‘Hareketlen Muğla’ projesi kapsamında ünlü manken Ebru Şallı, Muğla’da vatandaşlar birlikte yaklaşık bir saat plates yaptı.

3 bin kişi statta plates yaptı!
3 bin kişi statta plates yaptı!
GİRİŞ 29.04.2012 17:32 GÜNCELLEME 29.04.2012 17:32

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından her yaştan vatandaşımızın spor yapması için yürütülen “Koşabiliyorken Koş” programı kapsamında Atatürk Şehir Stadyumu’nda bayanlar bir araya geldi.

20’den fazla spor branşının stant açtığı etkinlikte Ebru Şallı hanımlara bir saat boyunca değişik egzersizler yaptırdı. Şallı, program sonunda hanımlarla mini bir sohbet gerçekleştirerek, CD’lerini ve fotoğraflarını imzaladı. Öte yandan plates öncesi 5 aylık Tuanne Sel’i kucağına alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat kılıç ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın bu projeye çok önem verdiğini belirterek, “Tüm Muğla’ya ‘koşabiliyorken koş’ programı kapsamında spor yaptırmak istiyoruz. Bunu ses getirecek bir etkinlikle başlatmak istedik, bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ünlü manken Ebru Şallı ise böyle bir organizasyonda yer almaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’da şoke eden görüntü! Taksi durağını pompalı tüfekle delik deşik etti
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı