Uyku pozisyonlarına göre karakter tahminleri

İngiliz vücut dili uzmanı Robert Phipps uyuma şekillerine göre karakter tahminlerinde bulundu. Phipss'e göre kişinin uyuma şekli karakterinden ipuçları taşıyor.

Uyku pozisyonlarına göre karakter tahminleri
Uyku pozisyonlarına göre karakter tahminleri
GİRİŞ 20.10.2012 12:35 GÜNCELLEME 20.10.2012 12:35

Phipps, "İyi bir gece uykusu kişiyi ertesi güne hazırlar. Uyku pozisyonu da uyandığımızda nasıl hissedeceğimizi gösterir" diyor.

KÜTÜK: Yan ve dümdüz şekilde yatan bu kişiler incelenenlerin yüzde 28'ini oluşturuyor. Bu uyuma şekli kişinin inatçı ve katı biri olduğunu gösteriyor.

ÖZLEYEN: Yan yatıp kollarını birleştirerek uyuyan bu kişiler araştırmada incelenenlerin yüzde 25'ini oluşturuyor. Bu kişilerin en büyük özelliği kendilerini rahat bir şekilde eleştirebilmeleri olarak açıklanıyor.

CENİN: Bu pozisyonda uyuyanlar yan yatarak dizlerini karınlarına doğru çekiyor. Halkın yüzde 58'i bu şekilde uyuyor. Cenin pozisyonunda yatanların endişeli ve kaygılı kişiler oldukları, rahatlık aradıkları belirtiliyor.

SERBEST DÜŞÜŞ: Halkın yüzde 17'sinin sahip olduğu bu uyuma şekli kişinin kendi yaşamını kontrol edemediğini gösteriyor. En rahatsız uyuma şekli olduğu belirtilen 'serbest düşüşte' yüzükoyun yatılarak kollar yanlara açılıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!