'Gölgenin Hakikati' okuyucularla buluştu

Hürriyet Yazarı Musa Dede’nin merakla beklenen “Gölgenin Hakikati” isimli eseri tüm kitapçılarda yerini aldı.

'Gölgenin Hakikati' okuyucularla buluştu
'Gölgenin Hakikati' okuyucularla buluştu
GİRİŞ 12.11.2015 09:17 GÜNCELLEME 12.11.2015 09:17

“Hürriyet yazarı, Sufi Musa Dede’nin kaleminden ‘Gölgenin Hakikati’; kalbinizi ısıtacak, zihninizi açacak seçme yazı, şiir, desen, özlü sözler…”

Tuti Kitap’tan çıkan “Gölgenin Hakikati” isimli eseri Musa Dede’nin 2012 2014 yılları arasında Hürriyet Gazetesi’nin Pazar Eki’nde yayınlanan yazılarının bir araya getirilmesi ile hazırlanmış bir çalışmadır. Bir köşe yazısından ziyade küçük küçük yaşam öyküleri niteliğinde olan bölümler okuyucuya dokunacak türden yazılar. Musevi bir ademoğlunun Müslüman bir derviş olma yolunda kat ettiği kademeleri kısa ama bir o kadar da net bir şekilde ortaya koyan eserde yazar, yazılarının aralarına yerleştirdiği şiirleri ile okurlara farklı lezzetler sunuyor. 

Yazar eserini şu cümleler ile özetlemekte; “Devamının da gelmesini arzuladığım bu kitap için, yıllar geçse de ilk yazıldığı günkü gibi aynı zevkle okunabileceğini umduğum, kendi özelimde anlattıklarımdan insan olmanın ortak paydalarını içeren makaleleri yayınevi ekibimizle birlikte bir elemeye tabi tuttuk ve elli kadarını seçtik. Elinizdeki kitabın akıcı biçimde kolaylıkla okunabilmesi için, seçilen yazılar yeni bir sıralamayla düzenlendi. Yazıların aralarına yerleştirdiğimiz, fakirin kalemimden çıkan şiir, desen ve özlü sözlerinden meydana getirilen dünyayı bütünleyeceğine, kitaba ayrı bir renk katacağına inanıyorum.. Biz keyif aldık, size de inşa'Allah keyifli seyirler ola!”

Tuti Kitap’tan çıkan Gölgenin Hakikati isimli eser, Musa Dede kalemi ile bilinmeyen bir gerçekliğe davet ediyor okuyanlarını. Okuyanları kendi iç dünyalarına bir yolculuğa davet eden eser, başından sonuna sürükleyici bir yazı dizisi tadında.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hangisine ne kadar ödendi? KAAN mı yoksa F-35 mi? İşte ikisine harcanan tutar...
Slovakya Başbakanı Fico silahlı saldırıya uğradı... Suikast anları kamerada