Mehmet Ercan Van’da “Kitapla Barış” diyecek

2. Van Kitap Fuarı bu yıl “Kitapla Barış” ismiyle kitapseverlerle buluşuyor. Radyo 7 Programcısı ve yazar Mehmet Ercan da fuara katılacak.

Mehmet Ercan Van’da “Kitapla Barış” diyecek
Mehmet Ercan Van’da “Kitapla Barış” diyecek
GİRİŞ 22.04.2016 15:38 GÜNCELLEME 09.05.2016 18:13

22-30 Nisan tarihlerinde düzenlenecek fuara katılacak yazarlardan biri de Radyo 7 Program yapımcısı ve yazar Mehmet Ercan ‘Kitapla Barış’ adı altında düzenlenecek olan 2. Van Kitap Fuarı’na tüm Van halkının ilgi göstermesi gerektiğini ifade eden yetkililer, “Umarım düzenleyeceğimiz fuar, ülkenin barışına bir katkı sunar” dedi.

İlki 2013 yılında Van Valiliği, Van Ticaret Odası, YYÜ ile birlikte düzenlenen fuar iki yıldır yapılmamaktaydı. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan fuar Van Büyükşehir Belediyesi  tarafından düzenleniyor. 

Mehmet Ercan, yeni romanıyla fuarda olacak

2014 yılında piyasaya çıkan Dudak Payım ve Aşk Düştü isimli deneme kitaplarıyla, kitap satışları onbinleri bulan Radyo 7 programcısı Mehmet Ercan, Mart 2016’da bu kez bir romanla çıktı okurlarının karşısına. 

“Ruhum Sana Emanet” isimli romanında, içsel bir varoluş hikayesini anlatan Mehmet Ercan, aşkın ne olduğundan ziyade, ne olmadığının peşine düşen bir gencin, karşılaştığı tek bir soruyla değişen hayatını konu ediyor. 

Romanın ana karakteri Tufan’ın, mahallesindeki bir delinin kendisine “İnsan güzeli neden arar?” diye sorması neticesinde, aşkın yakıcılığına doğru yol almaya başlayan Tufan, bir yandan aşkı ararken, bir yandan da içsel yolculuğunda varoluş hikayesinin peşine düşüyor. 

Yeni kitabının imza turnesi kapsamında Mehmet Ercan, 25 Nisan Pazartesi günü 14:00’da, İskele Caddesi İpekyolu’nda, VANTSO Binası altında düzenlenecek olan 2. Van Kitap Fuarı kapsamında, dinleyenleri ve okurlarıyla buluşacak. 

Mehmet Ercan’ın bir sonraki durağında ise 29 Nisan’da Konya Akşehir, 30 Nisan’da ise Erzurum Kitap Fuarı bulunmakta...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Hükümet korkunç bilançoyu açıkladı
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor