Karahan Erzurum Kitap Fuarı’nda kitabını imzaladı

Gazeteci-Yazar İbrahim Karahan, Erzurum Kitap Fuarı’nda hemşehrileriyle buluştu.

Karahan Erzurum Kitap Fuarı’nda kitabını imzaladı
Karahan Erzurum Kitap Fuarı’nda kitabını imzaladı
GİRİŞ 03.05.2016 12:08 GÜNCELLEME 03.05.2016 12:10

Vefa Yayınları Standı’nda “Çanakkale’nin Beyaz Meleği Erica Ana” adlı kitabını imzalayan Karahan, okuyucularıyla sohbet etti. Karahan’ı stantta ziyaret eden Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu da, “Pasinlerli yazarımızla kültürel bir etkinlikte buluştuk. Bizim için kitabını imzaladı” dedi.

Erzurum Kitap Fuarı bu yıl yoğun ilgi gördü. Özellikle Atatürk Üniversitesi öğrencilerinin bolca ziyaret ettiği fuarda bir çok tanınmış yazar eserlerini imzalayarak, okuyucularla düşünce, duygu ve temennilerini paylaştı. Erzurum’un Pasinler ilçesinde dünyaya gelen Karahan’da fuarda farklı duygular yaşadı. Vefa Yayınları Standı’nı ziyaret eden 35 yıl önceki komşuları, okul arkadaşları ve büyükleriyle duygulandı. Karahan, kitabını imzalayarak hediye etti.

“SERTOĞLU KARAHAN’I STANDINDA ZİYARET ETTİ”

Öte yandan standı ziyaret eden önemli isimlerden birisi de Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu oldu. Karahan’ı, Pasinlerli öğrencilerle birlikte ziyaret eden Sertoğlu, duygularını şöyle dile getirdi:

“Hemşehrimizle kültürel ve edebi bir ortamda bir araya geldik.Ona her zaman destek vereceğiz. Pasinler Şair Nefi, İbrahim Hakkı Hazretleri, Alvarlı Efe gibi nice büyük ilim insanını dünyaya hediye etmiştir. Onlardan aldığımız güvenle kültürel ve sosyal faaliyetlerimize ağırlık veriyoruz. Yazarımızı öğrencilerimizle ziyaret ederek kitabını imzalattık. Çok güzel bir gün yaşadık. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Birlikte ilçemize değer katmaya çalışıyoruz.” 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı