Yapı Kredi Yayınları’ndan 5 kitap birden

En çok okunan kitaplardan dünya klasiklerine kadar binlerce sesli kitaba ev sahipliği yapan Audioteka, köklü yayıncılık geleneğinin günümüzdeki temsilcisi Yapı Kredi Yayınları’nın beş kitabını sesli kitap formatında yayınladı. Aralık ayının ilk haftası yayınlanan sesli kitaplar, Türkiye’nin en önemli isimleri tarafından seslendirildi.

Yapı Kredi Yayınları’ndan 5 kitap birden
Yapı Kredi Yayınları’ndan 5 kitap birden
GİRİŞ 22.12.2020 15:52 GÜNCELLEME 22.12.2020 15:52

Dünyanın her noktasında yer ve zaman fark etmeden binlerce sesli kitabı sanatseverlerle buluşturan Audioteka, yayın yelpazesini büyütmeye devam ediyor. Son olarak Yapı Kredi Yayınları tarafından yayınlanan Kör Baykuş, Aşkın Metafiziği, Dede Korkut Hikayeleri, Bir Dinozorun Anıları, Bir Dinozorun Gezileri kitaplarını kütüphanesine ekledi.

İran edebiyatından dünyanın çok satanlarına uzanan geniş bir seçki

Dünya çapınca binlerce dinleyiciye ulaşan sesli kitap girişimi Audioteka, dünya ve Türk edebiyatından seçkiler sunmaya devam ediyor. Yapı Kredi Yayınları iş birliğiyle kütüphanesine katılan kitaplardan biri dünya çapında yıllardır ilgiyle okunan Aşkın Metafiziği… Arthur Schopenhauer tarafından kaleme alınan, Umut Tabak tarafından seslendirilen kitap, aşkı, soyunu sürdürmek amacıyla insana kurulmuş hoş ve bilgece bir 'tuzak' yorumluyor ve aşka şaşırtıcı bir perspektiften bakıyor. Çocuk ve gençlik edebiyatının güçlü kalemi Bilgin Adalı’nın kaleme aldığı ve tarihimizin en önemli miraslarından biri olarak kabul edilen Dede Korkut Hikayeleri ise Hakan Akın tarafından seslendirildi. Uzun yıllardır okurların ilgiyle okuduğu Mine Urgan tarafından yazılan Bir Dinozorun Anıları ve Bir Dinozorun Gezileri ise Başak Özel tarafından seslendiriliyor ve bir edebiyat duayeninin hayatına ve anılarına ışık tutuyor.

Audioteka Hakkında:

Audioteka, Polonya merkezli bir Sesli Kitap cep telefonu uygulamasıdır. 2 senedir Türkiye’de de faaliyet gösteren Audioteka, 1000’den fazla Sesli Kitabın ve daha birçok sesli içeriğin Türkçe olarak seslendirilmesi ve son kullanıcı ile ulaşmasını sağlamıştır. Kitapların tek tek olarak da satın alınmasına imkan veren uygulama, ilk 14 günü ücretsiz olmak kaydıyla, aylık 19.90TL ücretle tüm kitaplara erişim imkanı sağlamaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak