Bir Türkiye Mucizesi İçin - Beyaz Kitap

65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün DBY Yayınları'ndan çıkan 'Bir Türkiye Mucizesi İçin - Beyaz Kitap' adlı eseri okuyucuyla buluştu.

Bir Türkiye Mucizesi İçin - Beyaz Kitap
Bir Türkiye Mucizesi İçin - Beyaz Kitap
GİRİŞ 22.01.2022 12:43 GÜNCELLEME 22.01.2022 12:43

65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün "Bir Türkiye Mucizesi İçin - Beyaz Kitap" adlı kitabı okuyucuyla buluştu. 

Faruk Özlü, 5 Ocak'ta piyasaya sürülen kitabına ilişkin, "Uzun yıllara dayanan mühendislik, yöneticilik ve siyasi deneyimlerimden süzülen bu kitabın, “Bir Türkiye Mucizesi neden olmasın?” tartışmalarına katkı sunmasını diliyorum." dedi.

Bugüne kadar hep başkalarının başarı hikâyelerini dinledik: Alman Mucizesi, Japon Mucizesi, Kore Mucizesi, Çin Mucizesi gibi. Bir de biz bir başarı hikâyesi yazalım, dünya bizim başarı hikâyemizi konuşsun, gelecek nesillere örnek olsun.

Uzun yıllara dayanan mühendislik, yöneticilik ve siyasi deneyimlerimden süzülen bu kitabın, “Bir Türkiye Mucizesi neden olmasın?” tartışmalarına katkı sunmasını diliyorum. Evet, değerli okuyucular; “Bir Türkiye Mucizesi” neden olmasın?

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
KDV hilesiyle büyük soygun
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?