Yazar İlhami Fındıkçı, Abu Dabi Kitap Fuarı'nda okuyucuyla buluştu

Yazar İlhami Fındıkçı, 31. Abu Dabi Uluslararası Kitap Fuarı'nda, "İnsani Derinlik" kitabının Arapça okurlarıyla buluştu.

Yazar İlhami Fındıkçı, Abu Dabi Kitap Fuarı'nda okuyucuyla buluştu
Yazar İlhami Fındıkçı, Abu Dabi Kitap Fuarı'nda okuyucuyla buluştu
GİRİŞ 27.05.2022 18:34 GÜNCELLEME 27.05.2022 18:34

31. Abu Dabi Uluslararası Kitap Fuarı bugün 80'den fazla ülkeden 1130 yayıncının katılımıyla gerçekleştiriliyor. 

Abu Dabi Kültür ve Turizm Dairesine bağlı Arap Dili Merkezi tarafından düzenlenen fuar, 29 Mayıs'a kadar Abu Dabi Ulusal Fuar Merkezi'nde devam edecek.

Fuar programında, başta Suriyeli şair Adonis, Kuveytli yazar Talib Al-Rifai, Ürdünlü şair Maha Al-Atoum, Mısırlı düşünür Mustafa El-Feki ve BAE’li şair Misun Sakr olmak üzere çok sayıda yazar, düşünür ve akademisyenin katılacağı 450'den fazla etkinlik yer alıyor.

Fuarda düzenlenecek seminerlerde, telif hakkının korunması, 21. yüzyılda halk hikâyeleri, efsaneler ve folklor, Avrupa ve Orta Doğu'da çocuk yayıncılığındaki yeni eğilimler ve yabancı dile çevirinin zorlukları gibi çeşitli konular ele alınıyor. 

İLHAMİ FINDIKÇI OKURLARIYLA BULUŞTU

Fuara katılan Yazar İlhami Fındıkçı, "İnsani Derinlik" kitabının Arapça okurlarıyla buluştu. 

Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer ile birçok iş insanının katılımıyla imza günü düzenlendi. 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Zirvede fark açıldı
İsrail ordusu Refah'a karadan girdi: Sınır kapısı ele geçirildi