9'uncu Sancaktepe Kitap Fuarı açıldı

Sancaktepe Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen Sancaktepe Kitap Fuarı birçok yazar ve şair okurlarının katılımıyla açıldı.

9'uncu Sancaktepe Kitap Fuarı açıldı
9'uncu Sancaktepe Kitap Fuarı açıldı
GİRİŞ 28.05.2022 15:29 GÜNCELLEME 28.05.2022 15:29

Dokuzuncusu düzenlenen Sancaktepe Kitap Fuarı, belediyenin etkinlik alanında ziyaretçilerine kapılarını açtı. Çok sayıda kitap evinin bulunduğu fuara vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Fuarın açılışını Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü yaptı. Stantları gezen başkan Döğücü, çocuklarla muhabbet ederek onlarla fotoğraf çektirdi. 27 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında okurların ziyaretine açık olacak fuarda birçok şair ve yazar okurlarıyla bir araya gelecek.  

“KİTAP FUARLARIYLA GENÇLERİMİZİN EĞİTİMİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ” 

Fuar açılışında konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Sancaktepe kültürün çalışmanın başkenti olmak için uğraşıyor. Burada genç bir nüfus var. Bu gençler okumayı çok seviyor. Bu da beni çok mutlu ediyor. Kütüphane ve kitap fuarlarıyla gençlerimizin eğitimine katkıda bulunacağız. Kitap bambaşka bir şey. Kitap demek, bambaşka dünyalara kapıları açmak demek. Çocukluğumuz ve gençliğimiz hep kitap okumakla geçti. Bu gençlerimizde kitap okuyarak yeni dünya ve ufuklara yelken açacaklar” dedi. 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu