"Dijital Lider Dijital Çağda Liderliğe Yeni Bakış" başlıklı kitap çıktı

Oğuzhan Saruhan, Dr. Soner Canko ve Umut Ersoy tarafından yazılan “Dijital Lider: Dijital Çağda Liderliğe Yeni Bakış“ başlıklı kitap çıktı. Dijital Lider, bir yöneticinin Dijital Lider’e dönüşüm yolculuğunu konu alıyor.

"Dijital Lider Dijital Çağda Liderliğe Yeni Bakış" başlıklı kitap çıktı
"Dijital Lider Dijital Çağda Liderliğe Yeni Bakış" başlıklı kitap çıktı
GİRİŞ 11.10.2022 10:51 GÜNCELLEME 11.10.2022 10:51

Dijital teknolojiler sadece yeni sosyal ağlar oluşturmakla kalmadı, kültürün işleyiş biçimini de değiştirdi. Oğuzhan Saruhan, Dr. Soner Canko ve Umut Ersoy’un “Dijital Lider: Dijital Çağda Liderliğe Yeni Bakış”, bir yöneticinin Dijital Lider’e dönüşüm yolculuğunu konu alıyor…

Yöneticilikten Dijital Lider’liğe… Dijital teknolojiler sadece yeni sosyal ağlar oluşturmakla kalmadı, kültürün işleyiş biçimini de önemli derecede değiştirdi. Bugünün dünyasında bu yeni dijital kültürde başarılı olan liderlerin büyük kısmı, paradigma dönüşümünü gerçekleştirip dijital çağın gerekliliğini yerine getirenlerden oluşuyor. Gerçek paradigma dönüşümü ise bir organizasyonun her seviyesinde ayrıntılı bir süreci gerektirir. Bu sürecin en önemli parçalarından biri de yöneticilerdir.

KİTAP DİJİTAL LİDER'E DÖNÜŞÜM YOLCUĞULUNU KONU ALIYOR

Digitus Latincede “parmak”, dolayısıyla oradan türeyen dijital kelimesi de “parmaklar” anlamına gelir. Belki de bir yönetici için doğru dijital dönüşüm, parmaklarını etkili kullanmakla gerçekleşir. Sanal ekranları aşağı yukarı, sağa sola kaydırmak için kullandığımız parmaklar, daha fazla görünür olmanızı da sağlayabilir. İşte elinizde bulunan bu kitap, bir yöneticinin, Dijital Lider’e dönüşüm yolculuğunu konu alıyor. Bu kitaptaki bilgiler, bir yöneticinin zihninde dolaşan fikirleri sadece ofisteki ekip arkadaşlarına değil milyonlarca insana ulaştırma fırsatı sunuyor… 

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi