Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı 14 Ekim’de başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenecek Kahramanmaraş Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı, 14 - 23 Ekim tarihlerinde KAFUM’da gerçekleşecek.

Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı 14 Ekim’de başlıyor
Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı 14 Ekim’de başlıyor
GİRİŞ 13.10.2022 09:41 GÜNCELLEME 13.10.2022 09:41

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenecek Kahramanmaraş Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı 14 Ekim Cuma günü başlıyor. Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) düzenlenecek fuar, 23 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. Bu yıl “Sezai Karakoç’a Saygıyla” temasıyla gerçekleştirilecek fuarda, yüzlerce yayınevi ve yazar ile on binlerce eser kitapseverlerle buluşacak. Kemal Sayar, Hulki Cevizoğlu, Ali Ural, Uğur Batı, Mario Levi, Tarık Tufan, Nedim Şener, Ömür Akkor gibi Türk edebiyatının birbirinden önemli isimlerinin katılacağı etkinlik takvimi süresince panel, söyleşi ve imza günleri de düzenlenecek.

KÜLTÜR SANAT İKLİMİ YAŞATACAK

Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı, Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı ile ilgili şu açıklama yapıldı:

“Şiir ve edebiyatın başkenti Kahramanmaraş’ta bu yıl, Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nın 8’incisini düzenliyoruz. Yüzlerce yayınevi, yazar ve on binlerce kitap ile kültür sanat ikliminin yaşanacağı fuara tüm kitapseverler davetlidir.”

Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı, 14 - 23 Ekim 2022 tarihlerinde Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) 10.00 - 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık