Ünlü Kazak bestekar Temirbek Jürgenov'u anlatan kitap tanıtılacak

Ünlü Kazak bestekar Temirbek Jürgenov, ölümünün 125. yılında anılıyor. TÜRKSOY, 14 Kasım'da, Jürgenov'un anlatıldığı kitabın tanıtım toplantısını gerçekleştirecek. Sabi Ansat imzalı kitapta araştırmalar, hatıralar ve makaleler yer alıyor.

Ünlü Kazak bestekar Temirbek Jürgenov'u anlatan kitap tanıtılacak
Ünlü Kazak bestekar Temirbek Jürgenov'u anlatan kitap tanıtılacak
GİRİŞ 08.11.2022 10:13 GÜNCELLEME 08.11.2022 10:13

Ünlü Kazak bestekar Temirbek Jürgenov, ölümünün 125. yılında anılıyor. 

TÜRKSOY 14 Kasım'da, Jürgenov'un anlatıldığı kitabın tanıtım toplantısını gerçekleştirecek. Sabi Ansat imzalı kitapta araştırmalar, hatıralar ve makaleler yer alıyor. 

Tanıtım toplantısına Kazakistan Ankara Büyükelçisi Yerkebulan Sapiyev, TÜRKSOY Kırgızistan Ülke Temsilcisi Kanat Mambetaliev, Avrasya Yazarlar Birliği Başkanı Yakup Ömeroğlu, kitabın çevirmeni Dr. Esra Yavuz Acar ve Temirbek Jürgenov Vakıf Müdürü Sabi Ansat katılacak. 

Toplantı, 14 Kasım saat 15.00'te TÜRKSOY Genel Sekreterliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı