Yavuz Altun'un kitabı yayımlandı: Katlamalı Büyüme Stratejisi

Yavuz Altun'un kaleme aldığı "Katlamalı Büyüme Stratejisi" kitabı Peta Yayınları'ndan yayımlandı.

Yavuz Altun'un kitabı yayımlandı: Katlamalı Büyüme Stratejisi
Yavuz Altun'un kitabı yayımlandı: Katlamalı Büyüme Stratejisi
GİRİŞ 16.12.2022 16:46 GÜNCELLEME 17.12.2022 11:25

Yavuz Altun'un kaleme aldığı "Katlamalı Büyüme Stratejisi" kitabı Peta Yayınları'ndan yayımlandı. Kitabın arka kapak yazısı şöyle:

İnsanoğlu gençliğinden gelen fikirleri sever ve bu fikirler zamanla alışkanlığa dönüşür. Alışkanlığa dönüşmesi, insanın doğruyu bulmasını ve değişimi yakalamasını engeller. Bu süreç kurumlar için de genellikle böyle devam eder. Organizasyonlar zaman içinde edindikleri alışkanlıklar nedeniyle gerçeği göremezler. Bu durum bazen egoya, bazen yılgınlığa ve bazen de büyüklük kibri ile kaprise dönüşür.


Soru şu: Büyümeye mi yoksa değişime mi cevap vermeliyiz? Büyümek için büyümek, kanserli bir hücrenin ideolojisidir. Elbette buradaki sır, değişimdir; coşkuyla, istekle ve her kademesinde emekle gelen değişim… Ve bu değişimin önünde kimse duramaz. Herkes topa bakarken siz sahaya, yani o alana 

odaklanmalısınız. Herkes topa odaklanmışken siz topun gideceği yere bakmalısınız. Görünmeyene odaklanmak, değişimin olmazsa olmaz ilk şartıdır.
Olay kutunun içinde düşünmek, kutunun dışında düşünmek veya hiç kutu olmadığını düşünmek değildir. Eğer hiçbir şeyiniz olmadığını düşünürseniz sizi sınırlayan bütün etkenlerde kurtulup değişime ve yeniliğe başlayabilirsiniz.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda