Hayat Sayfasında Her İnsan Bir Kalem

Habibe Korkut'un kaleme aldığı "Hayat Sayfasında Her İnsan Bir Kalem" kitabı okuyucuyla buluştu.

Hayat Sayfasında Her İnsan Bir Kalem
Hayat Sayfasında Her İnsan Bir Kalem
GİRİŞ 07.09.2023 14:34 GÜNCELLEME 07.09.2023 14:34

Habibe Korkut'un kaleme aldığı "Hayat Sayfasında Her İnsan Bir Kalem" kitabı Safa Yayın Dağıtım'dan okuyucuyla buluştu. Kitabın tanıtım bülteninden: 

Hayatı bize verilmiş temiz bir sayfa, insanı da hayatı yazmakla görevli bir kalem olarak düşünüyorum. Evet, bence kesinlikle her insan bir kalem. Belki farkındayız bu durumun belki de değiliz lakin hepimiz hayat sayfasına bir şeyler yazıp çizmekteyiz. Kimileri kendi hayatını yazıp, kendi rotasını çizerken kimileri ise ne yazık ki başkalarının sayfalarını karalamakla meşgul!

Doğduğumuz andan itibaren yaşam defteri önümüze açılıyor. Tabii, bizden önce de deftere bazı şeyler baştan yazılmış. Annemiz, babamız, yaşımız, cinsiyetimiz, memleketimiz, bazı genetik özelliklerimiz gibi otomatik yazılı bulduğunuz alanlar var. Ancak defterin diğer kısımları bizim yazmamız için ayrılmış. O sayfaları doldurmak da bizim vazifemiz.

Eserimiz farklı konularda bölüm bölüm yazılmış bir deneme kitabıdır. Yazılarımız okuyucuyu sıkmamak için kısa ve öz şekilde yazılmıştır. Kitabı okurken adeta kitapla sohbet ediyor hissine kapılabilirsiniz. Sıcak ve samimi bir tarza kaleme aldığımız bu eserimizde siz de kendinize iyi gelecek cümleler bulabilir, konular hakkında yeniden farklı bir bakışla bakabilirsiniz. Okuyucularımıza şimdiden keyifli okumalar dileriz.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü