İslam Memiş'in yeni kitabı: Şifre

Finans Uzmanı İslam Memiş'in kaleme aldığı "Şifre" kitabı okuyucuyla buluştu.

İslam Memiş'in yeni kitabı: Şifre
İslam Memiş'in yeni kitabı: Şifre
GİRİŞ 28.10.2023 20:17 GÜNCELLEME 28.10.2023 20:17

Finans Uzmanı İslam Memiş'in kaleme aldığı "Şifre" kitabı okuyucuyla buluştu. Kitabın arka kapak yazısı şöyle:

Ben sizi rahatlatmak için yazmadım. Uyandırmak için yazdım. Hiçbir söze inanma, sadece cebine inan. İlk emir “Oku!”, “işit!” değil. Oku, düşün ve sorgula! Fakirlik, para veya mülk sahibi olmamak değildir. Fakirlik, yemeksiz geçirilen bir gece değildir. Fakirlik, harekete geçmeme ve sürekli bahane üretmektir.
Uyanın zaman daralıyor!
Uyumaya devam edenler, kim bilir kimlerin merhametine muhtaç olacaktır. Bugün biçtiğinden memnun olmayan, dönüp ektiğine bakacak. Son mevsimin en güzel ekimini yapmak için “Şifre”yi çöz.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?