Irkçı terör örgütü NSU'yu anlatan kitap yayımlandı

8'i Türk 10 masumu katleden NSU ırkçı terör örgütün anlatan "Almanya'da Kurumsal Irkçılık ve NSU Terör Örgütü" adlı kitap, Türkiye Araştırmaları Vakfı tarafından yayımlandı.

Irkçı terör örgütü NSU'yu anlatan kitap yayımlandı
Irkçı terör örgütü NSU'yu anlatan kitap yayımlandı
GİRİŞ 04.11.2023 12:55 GÜNCELLEME 04.11.2023 12:55

Doç. Dr. Türk Alman Üniversitesi - Göç Uyum Araştırmaları Merkezi Müdürü Enes Bayraklı ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Esra Sağlam'ın editörlüğünü yaptığı "Almanya'da Kurumsal Irkçılık ve NSU Terör Örgütü" adlı kitap, Türkiye Araştırmaları Vakfı tarafından yayımlandı. 

Kitapta, 8'i Türk 10 masumu katleden NSU ırkçı terör örgütü anlatılıyor.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası
ABD ve İran'dan gizli toplantı