İslami Şahsiyet ve Hareket

Haber7 Yazarı Arif Altunbaş'ın yeni kitabı "İslami Şahsiyet ve Hareket" kitabı okuyucuyla buluştu.

İslami Şahsiyet ve Hareket
İslami Şahsiyet ve Hareket
GİRİŞ 05.12.2023 10:52 GÜNCELLEME 05.12.2023 10:52

Haber7 Yazarı Arif Altunbaş'ın yeni kitabı "İslami Şahsiyet ve Hareket" kitabı okuyucuyla buluştu. Kitabın arka kapak yazısı şöyle: 

Bu kitap, Müslümanların hayat yolu ve yolculuğu sırasında İslami bir kimlik ve şahsiyet kazanması yolunda merdivenin ilk basamağı durumundadır. Kitapta şahsiyetin oluşması sırasında önemli olan ana başlıklardan kısa kısa bahsedilmektedir. Konuların derinlemesine detaylarına girildiğinde her ana başlık, kendi başına ciltler  dolusu kitap olacak özellikte, derinlikte ve genişliktedir. İsteyen herkes bu ana başlıklar ve konular üzerinde odaklanarak, bu konuda yazılan diğer kaynak ve eserlerden de faydalanarak, daha detaylı bilgi sahibi olabilir. Bu kitap tek başına okunabileceği gibi, bir kişinin rehberliğinde aile, arkadaş, belli okuma grupları oluşturularak da okunması, okutulması tavsiye olunur. Bir irfan halkası oluşturarak birlikte ders yapmak, konuları derinlemesine ve genişlemesine anlamak, anlatmak, incelemek ve araştırmak için de değişik kaynaklar ve eserlerden faydalanılması, konuların daha detaylı ve net anlaşılması, anlatılmasında mutlaka faydalı olacaktır.

Kitabın künyesi: 

  • İslami Şahsiyet ve Hareket
  • Arif Altunbaş 
  • 312 Sayfa

ARİF ALTUNBAŞ KİMDİR? 

14 Eylül 1954 tarihinde Manisa'nın Ahmetli ilçesinde doğmuştur. İlkokulunu doğduğu köyündeki Tatarocağı İlkokulu'nda, ortaokul ve lise eğitimini Uşak İmam Hatip Lisesi ve Ankara Aydınlık Evler Lisesi'nde iyi derecelerle tamamladı. Lise eğitimini tamamladığı Ankara'da 1974 tarihinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akamdemisi'nin sınavını kazanarak kayıt yapmaya hak kazandı. Yükseköğrenimi boyunca Milli Türk Talebe Birliği Ankara Spor Kolu başkanlığı, Akıncılar Teşkilatı Genel Başkan Yardımcılığı, Türkiye imam Hatip Liseleri Mezunları Federasyon Genel Başkanlığı gibi çeşitli kuruluşlarda aktif olarak görev aldı. Akademi'den mezun olduktan sonra Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağlı Ankaradaki Yüksek Öğrenim Yurtlarında yurt müdür yardımcılığı ve müdürlüğü yaptı. 12 Eylül Darbesinden sonra yurtdışına çıkmak zorunda kaldı. Türkiye'de edindiği gençlik çalışmaları tecrübesini 3 yıl boyunca Almanya'da devam ettirdi. Daha sonra Avusturya Viyana'da 1983-1989 yılları arasında öğretmenlik yaptı. Milli Gazete, Yeni Devir Gazetesi, Aylık Dergi, Çağa Kıyam, Edebiyat, Mavera, Akıncılar gibi çeşitli yayınlarda yazıları, makaleleri ve şiirleri yayınlandı.

 
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte | CANLI
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’