"Yürürsen Yakındır Durursan Uzak"

Davut Topoğlu'nun kaleme aldığı, "Yürürsen Yakındır Durursan Uzak" kitabı İkinci Adam Yayınları'ndan okuyucuyla buluştu.

"Yürürsen Yakındır Durursan Uzak"
"Yürürsen Yakındır Durursan Uzak"
GİRİŞ 29.12.2023 18:17 GÜNCELLEME 29.12.2023 18:17

Davut Topoğlu'nun kaleme aldığı, "Yürürsen Yakındır Durursan Uzak" kitabı İkinci Adam Yayınları'ndan okuyucuyla buluştu.

Kitabın tanıtım bülteni şöyle: 

Bu kitapta, 
Bu lüks ofisimde, 
Hastanede tanıdığım olmadığı için, yapayalnız kalan babamın bedenine dokundum. 
Anneme haram olan bu şehrin 
helaline dokundum. 
Yıllarca çıraklık yaptığım bu semtte, servis götürdüğüm o evlerin hayalini bile kuramazken bugün yaptığım yüksek binalardan o evlerin çatısına dokundum. 
Manzaraya dalıp gittiğimde yıllar öncesinde bu koca deryada kaybolup giden Hüsnü abimin ruhuna dokundum. 
Dizlerim kan revan, kırılan belimi imkânsızlıklarla şifa niyetine sardıkları o koyun postunun içinde kımıldayamayan küçük yüreğime dokundum.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi