28 Şubat darbesini bilinmeyenlerini Erbakan Hoca ölmeden önce anlattı…

Türk Devlet Yönetiminde önemli izler bırakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölmeden önce yaptığı son söyleşinin kitabı çıktı.

GİRİŞ 26.02.2024 10:49 GÜNCELLEME 26.02.2024 10:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan’ın kaleminden çıkan bu kitap 28 Şubat Darbesinin bilinmeyen yönlerini anlatıyor. 

Kitapta ayrıca Siyonizm’in İslam Dünyasını nasıl parçaladığı konusu ele alınıyor. Rahmetli Erbakan’ın vasiyeti şeklinde öğütlerinin yer aldığı kitapta şu başlıklar ele alınıyor;

Erbakan Hoca’nın sözlerinden oluşan birkaç başlık “Bizim askerimiz Milli Görüşçüdür” “Sizin O gericilik dediğiniz bizim tarihimizdir” “Anayasa İmam hatip Okullarıyla korunur” “28 Şubat sürecinde 18 Maddeyi getirenler bu memleketin evladı olamaz dedim”. “Dolar Siyonizm’in mührüdür”. “Dünyayı 300 kişi yönetiyor”. “Kapitalizm ve kominizim kardeştir”.” BM Siyonist’tir İMF Siyonist’tir”. “Refah Partisinin kapatılma kararı ABD’de alındı” “Kıbrıs Zaferi Milli Görüşün zaferidir.”

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sinan Burhan, "Bu kitap 28 Şubat Sürecinin arka planını anlatıyor. Bu kitap Erbakan Hoca ölmeden iki ay önce yapılan son mülakatından oluşuyor. Erbakan Hoca ayrıca bu kitapta Büyük İsrail’i kurmak isteyenlerin hedeflerinden de bahsetti. Türkiye’nin parçalanmak istediğini söyledi. Adeta son sözleri olduğunu biliyordu. Hoca her türlü kötülüğün kaynağının Siyonizm olduğunu düşünüyordu” dedi.
Kanal7 Medya Grubu'nu ziyaret eden Burhan, okucuyla buluşan kitabını Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'ye takdim etti.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • TC.Kılınç 2 ay önce Şikayet Et
    işte mümin,işte anadolu insanı.Ülkemizin ve dünyanın başına gelen,kin ,göz yaşı, terörler, tüm savaşlar, pkk, pyd, fetö ,mossad cia vs... hepsinin altında ,siyonist- masson devletler ve adamlar çıkar.EY MİLLET VE DÜNYA Erbakan hocamı iyi anlarsan kurtulursun ,yoksa sürünürsün....
    Cevapla
  • fakirullah 2 ay önce Şikayet Et
    Fatih erbakan iyi okusun mesele memleket meselesi koltuk meselesi değil
    Cevapla
  • Karanlık Kemal 2 ay önce Şikayet Et
    Gümüş motor şimdi ne halde? Var mı Erbakan hocanın fabrikası? Neye sahip çıktık? Bari yeniden o sistem kurulsun. Başak 12 ler, Başak 2024 olsun. İlgililere duyurulur. Bu haber vesile olsun.
    Cevapla
  • Mutlaka okuyun 2 ay önce Şikayet Et
    Kur'an'da yerilen siyonizm değil, kendini üstün ırk sanan, ırkçı yahudilik... "Yahudi anadan doğmayan yahudi olamaz. Zenciler, çarpık bir ilişkiden doğmuştur..." Ne bu? Din mi, ırkçılığın ta kendisi mi? Semitizm bu ise, antisemitizm (yani ırkçılık karşıtlığı) nasıl suç olur, hangi irade bunu Müslüman ülkelerde suç kabul eder?
    Cevapla
  • Orhan0708 2 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah oğluma okutacağım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim