Şerafeddin Kalay'ın "Alemlere Rahmet Muhammed Rasulullah" kitabı yayımlandı

Dr. M. Şerafeddin Kalay'ın kaleme aldığı Alemlere Rahmet Muhammed Rasulullah kitabı Safa Yayın Dağıtım'dan okuyuyla buluştu.

Şerafeddin Kalay'ın "Alemlere Rahmet Muhammed Rasulullah" kitabı yayımlandı
Şerafeddin Kalay'ın "Alemlere Rahmet Muhammed Rasulullah" kitabı yayımlandı
GİRİŞ 03.04.2024 15:22 GÜNCELLEME 03.04.2024 15:22

Dr. M. Şerafeddin Kalay'ın kaleme aldığı Alemlere Rahmet Muhammed Rasulullah kitabı Safa Yayın Dağıtım'dan okuyuyla buluştu. Kitabın tanıtım yazısı şöyle:

Muhammed Mustafa (sav), bizim hidayet rehberimizdir, alemlere rahmettir, kainatın efendisidir, iki cihan güneşidir, üsve-i hasenedir, hayatın her devresinde, insanlığın her merhalesinde örnektir. Onun yaşadığı Asr-ı Saadet, İslam pınarının gözüdür. Pınarların gözünde sular daha berrak, daha lezzetlidir. Ondaki tazelik hissi gönüllere sirayet edecek kadar canlıdır. Yerden kaynayarak çıkışı bile daha şirin, daha güzel, daha güven vericidir.

Hepimizin pınarların gözüne ulaşmaya, o tazeliği ve berraklığı hissetmeye ihtiyacı vardır. Azim ve şevk tazeleyerek canlılık kazanmak gücümüze güç katacak, ölçülerimizi yeniden gözden geçirmeye vesile olacaktır. Allah Rasûlü’ne ve yoluna bağlılığımız artacaktır. Böyle bir kazanç, dünyevî kazançlardan daha kıymetlidir.

Dünyâ ve âhiret saadetine vesile olan nice kazançlar niyazıyla...

Kitabımız birçok okullarda ve sivil toplum kuruluşlarında yarışma kitabı olmuştur.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!