Ücretsiz hediye kitap ister misiniz?

Peygamber efendimiz (sav)’in örnek hayatının anlatıldığı, tamamı kuşe kağıda basılı bu muhteşem esere sahip olmanız için gereken tek birşey var; kitap kulübüne üye olup kargo ücretini karşılamanız yeterlidir. ADVERTORİAL

Ücretsiz hediye kitap ister misiniz?
Ücretsiz hediye kitap ister misiniz?
GİRİŞ 04.09.2008 14:25 GÜNCELLEME 25.08.2020 14:41
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Peygamber efendimiz (sav)’in örnek hayatının  anlatıldığı, tamamı kuşe kağıda basılı ve piyasa fiyatı 22   ytl olan bu muhteşem esere sahip olmak için sadece sitemize girip kitap kulübüne üye olmanız ve kargo ücretini karşılamanız yeterlidir.   

 

İçerisinde,
Peygamberimiz (sav)’in ; Şemail-i şerifi Tebliği Ahir zaman ile ilgili hadisleri Tüm insanlığa örnek adaleti Kuran’da ve hadislerde peygamberimiz(sav)’in duaları  Gibi daha birçok konu anlatılmaktadır.

HEDİYELERİN EN GÜZELİ KİTAPTIR. KİTAPLARIN EN GÜZELİ KURAN’DIR.

Bundan 14 asır önce Allah,tüm insanlara yol gösterici bir kitap olan Kuran-ı Kerim’i indirdi.Rabbimiz tüm insanlığı bu kitaba uyarak kurtuluşa ermeye davet etti.İndirildiği günden kıyamete kadar insanlığın yegane yol göstericisi de bu son ilahi kitap Kuran olacaktır.

Bu kitapta Kuran’ın bilimsel mucizelerinin yanı sıra,geçmiş ve gelecekle ilgili bazı haberlere ,Kuran’ın edebi yönden mükemmelliğine ve Kuran’ın matematiksel mucizeleri ile ilgili örneklere de yer verilmektedir.

Tamamı kuşe kağıda Toplamda 472 sayfa  Piyasa Fiyatı 20 Ytl

OKURKEN GÖZLERİNİZE

İNANAMAYACAĞINIZ 

DEV BİR ANSİKLOPEDİ

Bir dolarlık Amerikan banknotunun üzerinde, Amerika Birleşik Devletleri'nin Büyük Mührü yer alır. Mührün iki yüzü vardır. Bir yüzünde ABD'yi sembolize eden bir kartal bulunur. Öteki yüzde ise, tepe kısmı mason localarının ünlü sembolü olan "üçgen içinde göz"le tamamlanmış bir piramit yer alır. Bu "masonik" piramitin üstüne ve altına ise iki ilginç Latince ibare konmuştur: Annuit Coeptis ve Novus Ordo Seclorum.

Annuit Coeptis "başlanmışın tamamlanması" demektir. Novus Ordo Seclorum ise, Başkan Bush'un "Yeni Dünya Düzeni"ni ilan etmesinden sonra daha çok dikkat çeken bir anlam taşır: "Yüzyılın Yeni Düzeni". Ancak bu ibarenin içindeki seclorum kelimesinin Latince'deki ikinci sözlük anlamını alırsak, bu kez daha da ilginç bir mesajla karşılaşırız. Seclorum'un ikinci anlamı "seküler"dir, yani "din-dışı".


Bu durumda ABD Büyük Mührü'ndeki mesajı şöyle okuyabiliriz: "Başlanmışın tamamlanması... Yeni Seküler (din-dışı) Düzen"...

Bu ifadelerin ünlü masonik sembol "üçgen içinde göz" ile birlikte kullanılmış olmasından yola çıkarak da bu "düzen"e, Yeni Masonik Seküler Düzen ya da kısaca Yeni Masonik Düzen diyebiliriz.

Yeni Masonik Düzen'in etkileri ise bugün karşı karşıya olduğumuz pek çok sorunda; etnik çatışmalarda, ideolojik
kavgalarda, hatta gelecekte dünyada yaşanacağı söylenen "Medeniyetler Çatışması"na kadar uzanan pek çok gelişmede kendini göstermektedir.

Bu kitap, dünyanın resmi tarihini ve resmi ideolojisini bir kenara bırakıp, kurulu olan Dünya Düzeni'nin gerçek tarihini ve gerçek yöneticilerini tanıtmaktadır.

“RESULULLAH(SAV)’İN DİLİNDEN CENNET”

“Ey iman edenler, size hayat verecek şeylere sizi çağırdığı zaman, Allah’a ve Resulü’ne icabet edin. Ve bilin ki muhakkak Allah, kişi ile kalbi arasına girer ve siz gerçekten ona götürülüp toplanacaksınız.” (Enfal Suresi,24)

  Peygamber efendimiz (sav)’in cennet ile ilgili hadisleri

Kuran-ı kerimde bildirilen cennet nimetleri

Cennetteki yiyecekler,zenginlik ve bolluk

Gibi birçok detaylı konu anlatılan tamamı kuşe kağıda 344 sayfalık muhteşem bir eser.

“Allah,mümin erkeklere ve mümin kadınlara içinde ebedi kalmak üzere,altından ırmaklar akan cennetler ve adn cennetlerinde güzel meskenler vadetmiştir…” (Tevbe suresi,72) 

 Sitemize girip, kitap kulübüne üye olan  ve kargo ücretini karşılayan  herkese ücretsiz hediyemizdir.

“Allah,mümin erkeklere ve mümin kadınlara içinde ebedi kalmak üzere,altından ırmaklar akan cennetler ve adn cennetlerinde güzel meskenler vadetmiştir…” (tevbe suresi,72)

YARATILIŞ ATLASI

Bu kitapta, bir yandan fosilin ne olduğu,nerelerden ve ne şekilde çıkarıldığı gibi bilgiler elde edecek,diğer yandan “biz evrim geçirmedik,yaratıldık diyen milyonlarca yıllık fosillerin bazı örneklerini yakından tanıyacaksınız.bu kitapta yeralan fosiller yaratılış gerçeğini ispatlayan yüzmilyonlarca fosilin sadece birkaç örneğidir.ve sadece bu birkaç örnek bile,evrim teorisinin bilim tarihinin en büyük sahtekarlığı ve aldatmacası olduğunu ispatlamaktadır. Bütün  dünyada büyük yankılar uyandıran dev bir ansiklopedi. Yaklaşık 7 kg ağırlığında,piyasa fiyatı 120 ytl.tamamı  kuşe kağıda. Türkçe,arapça,ingilizce,almanca,urduca,çince,ispanyolca, italyanca,fransızca ve japonca dillerine çevrilmiş büyük bir eser.

 

YORUMLAR 36
  • pelin yurtsev 15 yıl önce Şikayet Et
    . bu hizmet ve bu eserler herkesin dikkatini çeksin. bunu hepimiz isteriz. ben bir reklamcıyım ve bu gibi ifadeler okuyucunun dikkatini çekiyor bu bir gerçektir. ancak sonucunda zararına bir durum olmadığını siz de zaten kendiniz söylüyorsunuz. buraya verdiğimiz her kuruş bize hem kalite hem de hayırlarda kullanılarak ecir olarak geri dönüyor İNŞALLAH. amaç İslam ahlakını yaymaksa neden birlik olmuyoruz da vaktimizi birbirimizi yemeğe harcıyoruz. derinlemesine düşünün içiniz rahat olsun.
    Cevapla
  • pelin yurtsev 15 yıl önce Şikayet Et
    . burada para hesabı yapmaya gerek yok çünkü Allah yolunda hizmet ve kalite ortada. cümlelerin altında anlam da aramaya grek yok. dikkat çekebilmek için ilanlarda çarpıcı kelimeler kullanılabilir. bu ne kanuna ne de etiğe aykırıdır. artık 24 saat reklamla çevriliyiz. hepsinde dikkat çekici unsurlar var.herkes bişeyler alıp satmaya çalışıyor. kimi kâr peşinde kimi de Global yayıncılık gibi daha fazla kişiye eser ulaştırabilmenin peşinde.
    Cevapla
  • SUNA KESKİN 15 yıl önce Şikayet Et
    . Bir kere sizi tekrar aramaları müthiş incelik. Sizin bu yorumunuza karşılık ben olsam aramazdım. Olayın takdim şeklinde hiçbir sıkıntılı durum yok, ortada bir hayır sözkonusu mu? Evet. Öyleyse müslümanların kafasını karıştırmaya ne hacet? Belki hayrı engelleme amacınız yok ama yazdığınız yorumdan bu anlam çıkıyor. Çok çok özür diliyorum, şimdi kitap aldınız mı peki, kaç tane alıp dağıtıp hayır yapmak istediniz, bunu yazın da örnek olsun bu yorumları okuyanlara. Çok rica ediyorum.
    Cevapla
  • mesut operator 15 yıl önce Şikayet Et
    ÜCRETSİZ HEDİYE KİTAPLAR DEMİYOR. okuduğunu bile anlamaktan aciz arkadaşlar,tüma ard niyetleriyle ,üstünre basa basa söylüyorum,hayrı engelliyorsunuz.siz gidinde,rRİCHARD DAWKİNSİN TANRI YANILGISI KİTABINININ ,satışını engelleyin acaba onun satılmaması,için böyle bir çabanız oldumu.ama ALLAH AHİRETTE bunların karşılığını muhakkak gösterecektir..haber 7;bize bu kampanyayı sunduğu için en içten teşekkürlerimi sunsrım.
    Cevapla
  • serkan aydın 15 yıl önce Şikayet Et
    dünya okuyor bu kitapları. eskiden komünistlere, materyalistlere karşı çıkarlabilecek tek bir kitap bile yokken şimdi külliyat var ortada. maşallah bu hizmeti yapanlara. hemen kitap siparişinde bulunacağım. kargo şirketine de hakkını teslim edeceğim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü