Can Boğazdan Çıkar 17'inci baskıyı yaptı

Yazarımız Mehmet Ali Bulut'un kaleme aldığı, 2 ay gibi bir sürede 100 bin satan Can Boğazdan Çıkar kitabına yoğun ilgi devam ediyor. Bulut yarın TÜYAP'ta kitaplarını imzalayacak.

Can Boğazdan Çıkar 17'inci baskıyı yaptı
Can Boğazdan Çıkar 17'inci baskıyı yaptı
GİRİŞ 23.11.2012 17:28 GÜNCELLEME 23.11.2012 19:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mehmet Ali Bulut'un kaleme aldığı kitap yeni baskılarını yapmaya devam ederken 17'inci baskı yapıldı.

KİTABIN TANITIM METNİ

Bir klinikte yapılan ankette "İnsan niçin hasta olur?" sorusuna; insanların yüzde yetmiş üçü "Allah sevdiğine hastalık verir!" şıkkını işaretlemiştir. Birçok insan hastalığı kaderimizin ya da genetik yapımızın kalıtsal bir sonucu olarak kabul eder. Bu nedenle beslenme şeklimizin bizi hasta edebileceğini aklımıza getirmeyiz! Motorların farklı yakıtla çalıştığı gibi... Hastalıklarımızın büyük bir kısmının yediklerimiz ve içtiklerimizden kaynaklandığı bilimsel anlamda da ispat edilmiştir.

Kişilerin mizaçlarına uygun beslenmemesi, hastalıklara davetiye çıkarmaktadır. Yapılan bilimsel çalışmalarda, farklı motorlarda farklı yakıtlar kullanıldığı gibi; insanların da birbirinden farklı mizaç ve yapılara sahip olduğu, alınan gıdayı hazmettirecek enzimin her bünyede aynı güçte ifraz edilmediği belirlenmiştir.

Kan grubunuza göre beslenin Bugün tüm dünyada, bu yeni bilgiler ışığında yeni bir beslenme tarzı önerilmekte; kişilerin, kan gruplarına (mizaçlarına) uygun beslenmeleri halinde şişmanlık ve hastalık probleminden kurtulacakları savunulmaktadır.

Geleneksel tıp daha da ileri giderek her insanın kendine özgü sindirim sistemi ve enzimleri olduğu bilgisinden hareketle, kişiye özel beslenme programları önermektedir. Bilinçli beslenip sağlıklı yaşayın Kendi bünyenize göre bilinçli beslenmenin yol ve yöntemlerini öğrenerek sağlıklı yaşayın.

NOT: Yazarımız yarın TÜYAP'ta devam eden kitap fuarındaki Hayat Yayın Grubu standında kitaplarını siz değerli okurları için imzalayacak.

KİTABIN KÜNYESİ

Yayınevi : Hayat Yayınları
Kitap Adı : Can Boğazdan Çıkar
Yazar Adı : Mehmet Ali Bulut
Türü : Sağlık
Baskı durumu : 17. Baskı-10 000 Adet
Çıkış Tarihi : Kasım 2011
Sayfa Sayısı : 304
Barkod : 9786055365110
ISBN : 978-605-5365-11-0

Kitap hakkında teknik bilgi almak ve sipariş şartlarını görüşmek için bu linki kullanabilirsiniz




YORUMLAR 1
  • Mütebessim 11 yıl önce Şikayet Et
    ben de almıştım. mehmet ali bulut bey'i elimden geldiğince okumaya, takip etmeye çalışıyorum. çok değerli bir insan. kitaplarını da okuyorum. bir süredir yurt dışında olduğum için türkiye'ye giden bir arkadaşa sipariş edip getirtmiş tim "can boğazdan çıkar" kitabını. okumaya başladım, hatta ona göre beslenmeye de çalışıyorum ama bağlayalı epey olduğu henüz kitabın sonunu getiremedim :(
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu