İsmek Branş Yarışması ödülleri verildi

İSMEK’in düzenlediği serbest konulu branş yarışmasının dereceye giren eser sahiplerine ödülleri verildi.

İsmek Branş Yarışması ödülleri verildi
İsmek Branş Yarışması ödülleri verildi
GİRİŞ 10.05.2016 18:45 GÜNCELLEME 10.05.2016 18:45

Hat, tezhip, minyatür, çini, ebru, kât’ı, resim ve fotoğraf branşlarında olmak üzere toplam 8 ayrı branşta dereceye girenlerin ödülleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın eşi Sayın Özleyiş Topbaş tarafından verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi İSMEK’in, artık geleneksel hale gelen branş yarışmasında bu yıl serbest konulu olarak düzenlendi. Yarışmada dereceğe giren eser sahiplerine, düzenlenen bir törenle ödülleri verildi. 9 Mayıs 2016’da CRR’de düzenlenen ödül törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın eşi Sayın Özleyiş Topbaş katıldı.

Hat, tezhip, minyatür, çini, ebru, kât’ı, resim ve fotoğraf branşlarında olmak üzere toplam 8 ayrı branşta düzenlenen yarışmada toplam 106 bin TL ödül verildi. Tüm İstanbullulara açık olarak gerçekleşen İSMEK Branş Yarışması’nda hat, tezhip, minyatür, resim, çini ve kât’ı branşlarında; 1. olan ödüllere 5000 TL verilirken 2.’lere 4000 TL, 3.’lere 3,500 TL, mansiyon almaya hak kazananlara ise 1500 TL ödül verildi. Ebru ve fotoğraf dallarında ise 1. olan eserlere 4000 TL,  2. olan esere 3000 TL, 3. Olan eserlere ise 2,500 TL ödül verilirken mansiyon almaya hak kazananlar 1500 TL ödülün sahibi oldu. Yarışmacılar ödüllerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın eşi Özleyiş Topbaş’ın elinden aldılar.

TÜM BRANŞLARDA 1007 ESER YARIŞTI

8 branşta toplam 1007 eserin yarıştığı İSMEK Branş Yarışması’nda eserler, her biri alanında isim yapmış profesyonel bir jüri tarafından titizlikle incelendi. Hat branşında Doç. Dr. Fatih Özkafa, Yrd. Doç. Hüseyin Gündüz, Doç. Dr. Mehmet Memiş, Tezhip branşında Yrd. Doç. Mustafa Çelebi, Asiye Kafalıer ve Nilüfer Kurfeyz, Ebru branşında Yılmaz Eneş, Firdevs Çalkanoğlu ve Fuat Başar, Minyatür branşında Yrd. Doç. Dr. Şehnaz Biçer Özcan, Öğr. Üyesi Betül Bilgin ve Günseli Kato, Çini branşında da Mehmet Koçer, Adil Can Güven ve Yrd. Doç. Başak Çoraklı, Fotoğraf branşında Doç. Dr. Emre İkizler, Doç. Dr. Osman Ürper ve Yrd. Doç. Beyhan Özdemir, Kat’ı branşında Yrd. Doç.Dr. Yasemin Nur Erkalır Nermin Er, Fitnat Coşkuner ve Resim branşında ise Prof. Kemal İskender, Doç. Özlem Üner, Resul Aytemur yarışmanın juri üyeliğini yaptı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber