Bilim, Spor, Sanat ve Gençlik Festivali başlıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, lise öğrencilerinin yetenek ve becerilerini sergilemeleri için Bilim, Spor ve Sanat Gençlik Festivali düzenliyor.

Bilim, Spor, Sanat ve Gençlik Festivali başlıyor
Bilim, Spor, Sanat ve Gençlik Festivali başlıyor
GİRİŞ 13.05.2016 16:52 GÜNCELLEME 13.05.2016 16:52

Gaziosmanpaşa Belediyesi, aydınlık yarınların umut meşalesini taşıyan gençlerin başarılı birer insan olmalarını sağlamak, yetenek ve becerilerini ortaya çıkarmak amacıyla hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor.

Belediyemiz tarafından, ilçemizdeki lise öğrencilerinin yeteneklerini sergilemeleri için Gaziosmanpaşa Bilim, Spor, Sanat ve Gençlik Festivali düzenleniyor. Festival kapsamında gençler müzik performansları, konserler, halk oyunları gösterileri; tiyatro oyunları; resim ve fotoğraf sergileri; el sanatları sergileri; karate, taekwondo, muay tai, kick boks vb. dövüş sporları müsabakaları; basketbol, voleybol, bilardo, masa tenisi; ebru sanatı; seramik boyama; tezhip, porselen boyama vb. pek çok alanda yeteneklerini sergileyecek.

Festivalin bilimsel etkinlikler kısmında ise Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu, 23 Nisan Ortaokulu ve Ülkü Ortaokulu'ndan öğrencilerin hazırladığı toplam 53 proje vatandaşlara tanıtılacak. Geleceğin bilim adamlarının çalışmalarını sergileyeceği etkinlikte Yeşil Enerji, Wireless Elektrik, DNA Modeli, Su Geçiren Asfalt gibi projelere yer verilecek. 

Gaziosmanpaşa Meydanı’nda kurulacak platformlarda gençler performans ortaya koyarken, sanatsal eserlerini de vatandaşlara ulaştırma imkanı kazanacak.

Tarih: 16 Mayıs 2016 Pazartesi
Saat: 10.00-Açılış
Yer: Gaziosmanpaşa Meydanı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması