Oyunculuk Akademisi için son başvuru 14 Şubat

İbn Haldun Üniversitesi (İHÜ) ve İBB Kültür Daire Başkanlığı Gösteri Sanatları Merkezi işbirliği ile İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek “Gösteri Sanatları Merkezi Oyunculuk Akademisi” 18 Şubat Pazartesi günü başlıyor. Programa son başvuru tarihi 14 Şubat Perşembe saat 16.00.

Oyunculuk Akademisi için son başvuru 14 Şubat
Oyunculuk Akademisi için son başvuru 14 Şubat
GİRİŞ 11.02.2019 14:55 GÜNCELLEME 11.02.2019 14:55

İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Gösteri Sanatları Merkezi Oyunculuk Akademisi” programının, kamera önü ve kadim bir geleneğe sahip olan tiyatro sanatı üzerine inşa edildiği belirtildi. Bu niyet tiyatroyu her şeyden önce topluma hizmet edecek bir sanatsal enstrüman olarak görüyor. Oyunculuk eğitimini sadece teknik bir aktarım ve dolaysız bir uygulama olarak görmeyen bu eğitim modeli, entelektüel altyapıya da hayati düzeyde önem veriyor.

18 Şubat Pazartesi günü başlayacak programda alanında uzman eğitmenler tarafından, Sahne Oyunculuğu Eğitimi, Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi, Ses-Nefes-Diksiyon, Beden Hareket-Doğaçlama Eğitimi ve Oyunculuk seminer, çalıştay (workshop), paneller başlıklı eğitimler verilecek. Müfredatın, kadim kültürün köklerinden kopmadan, içinde bulunulan çağın gereksinimleri göz önünde bulundurularak tasarlandığı kaydedildi.

Programa kimler katılabilir?

“Gösteri Sanatları Merkezi Oyunculuk Akademisi”, 17-32 yaşları arasında “Temel Oyunculuk” konusuna ilgili herkese açık. Başarılı katılımcılara “Temel Oyunculuk Eğitimi Uzmanlık Sertifikası” verilecek. 272 saatten oluşacak eğitimler, hafta içi Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe günleri 18.00-22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

“Gösteri Sanatları Merkezi Oyunculuk Akademisi”ne son başvuru tarihi 14 Şubat 2019 saat 16.00.  Eğitimler 18 Şubat 2019 tarihinde İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Bakırköy Taş Mektep kampüsünde başlayacak. İHSEM web sitesi ihsem.ihu.edu.tr üzerinden online başvuru yaptıktan sonra, başvuruyu tamamlamak için sem@ihu.edu.tr adresine fotoğraflı özgeçmiş gönderilmesi gerekiyor. Ön eleme ve mülakatlar ise 15-16-17 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?