'Pandemi Psikolojisinde Aile' konulu panel Zehra Zümrüt Selçuk'un teşrifleriyle düzenleniyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un teşrifleri ile düzenlenecek panelde, pandeminin aile özelinde toplum psikolojisine etkisi ele alınacak. Uzman isimler pandeminin aileye etkilerini masaya yatırıyor.

'Pandemi Psikolojisinde Aile' konulu panel Zehra Zümrüt Selçuk'un teşrifleriyle düzenleniyor
'Pandemi Psikolojisinde Aile' konulu panel Zehra Zümrüt Selçuk'un teşrifleriyle düzenleniyor
GİRİŞ 08.02.2021 11:28 GÜNCELLEME 08.02.2021 11:28

Kadın ve Demokrasi Derneği Konya Temsilciliği ile Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) iş birliğinde düzenlenen “Pandemi Psikolojisinde Aile” konulu panel, 8 Şubat’ta online olarak yapılacak.Pandeminin aile özelinde toplum psikolojisine etkilerinin konuşulacağı panelin açılış oturumunda, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saliha Okur Gümrükçüoğlu ve KADEM Konya Temsilcisi Aytül Dağ yer alacak.

Açılış konuşmalarının ardından birinci oturuma geçilecek ve “Pandemi Döneminde Özel ve Kamusal Alan Dengesi”, “Pandemi Dönemi Aile ve Ekonomik Eşitsizlikler” ile “Pandemi Döneminde Aileyi Dayanıklı Kılmak”, başlıkları altında ilk oturum gerçekleştirilecek.

NEÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Arslan moderatörlüğündeki ilk oturumda; Kadem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İbni Haldun Üniversitesi Öğretim Üyesi Sosyolog Prof. Dr. Alev Erkilet ve Selçuk Üniversitesi Tıp fakültesi Dekanı Psikiyatrist Prof. Dr. Yavuz Selvi yer alacak.

Panelin ikinci oturumunda ise, “Pandemi Sürecinde Aile İçi İlişkilere Bakış”, “Pandeminin Kadın ve Aile İlişkileri Üzerindeki Etkileri” ve “Pandemide Aile Mahremiyetini Yeniden Düşünmek” başlıklarında katılımcıların görüşlerine yer verilecek.

Sosyolog-Dil Bilimci Nilüfer Cengiz moderatörlüğünde gerçekleşecek 2. oturumda; Kocaeli Milletvekili ve TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyon Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Bilim Kurulu Üyesi İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Veysel Bozkurt ile Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi İlahiyatçı Yazar Doç. Dr. Hülya Terzioğlu yer alacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir