İLEM 3. Yazı Kampı Başlıyor

Yazma eyleminin ele alındığı İLEM Yazı Kampı programının üçüncüsü, 4-5 ve 6 Ocak 2021 tarihlerinde “Yaşamak ve Yazmak” temasıyla gerçekleşecek. Online yürütülecek programa aşağıda yer alan link üzerinden başvurulabilir.

 İLEM 3. Yazı Kampı Başlıyor
İLEM 3. Yazı Kampı Başlıyor
GİRİŞ 17.12.2021 10:15 GÜNCELLEME 17.12.2021 10:16

Sosyal bilimler alanındaki araştırmacıların ve öğrencilerin akademik çalışmalarında yazım her zaman önemli bir gündem oluşturmaktadır. İLEM Yazı Kampı, nitelikli çalışmalara verimli bir başlangıç olması amacıyla yazının farklı açılardan tüm detaylarıyla ele alındığı bir faaliyettir. Bu program aracılığıyla daha verimli akademik çalışmalar yapılmasına ve özgün üretim sorununun aşılmasına katkı sunulması hedeflenmektedir. Yazma eyleminin irdeleneceği üçüncü programda tecrübe paylaşımları, öykücülük, yazıda özgünlük ana gündemi oluşturmaktadır.

3'ÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR

Bugüne kadar iki kez gerçekleştirilen İLEM Yazı Kampı’nda “Nasıl Daha İyi Yazabilirim?” ve “Neyi Nasıl Yazmalıyım?” soruları 15 oturumda ele alınarak konuya ilgi duyanların yoğun katılımlarıyla tamamlanmıştı. İLEM 3. Yazı Kampı’nda Halil Berktay, Seval Şahin, Önder Küçükural, Necip Tosun, Kurtuluş Kayalı ve Aykut Ertuğrul konuşmalarını gerçekleştirecek. Konuşmacıların moderatörlüğü ise; Ercüment Asil, Mesut Koçak, Cengiz Yalçınkaya, Mesut Bostan ve Okan Erdağı tarafından yürütülecek. Ayrıca programın kapanışında Ahmed Şahin ve Ali Tan tarafından musiki dinletisi gerçekleştirilecek.

Katılım Şartları ve Notlar

  • Son Başvuru Tarihi 24 Aralık 2021’dir.

  • İlgi duyan herkes programa başvurabilir.

  • Program, Zoom alt yapısı üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

  • Talep edilmesi durumunda program sonunda katılım belgesi verilecektir.

  • Konuşma kayıtları program sonunda katılımcılarla belirli gün ve saatlerde geçerli olmak koşuluyla paylaşılacaktır.

Önemli Hatırlatma

Programa dair tüm sorularınızı yazikampi@ilem.org.tr adresinden bize iletebilirsiniz. Sorularınızı başka kanallar (telefon, sosyal medya) üzerinden iletmeniz durumunda cevaplanmaması veya yanlış bilgi aktarımı söz konusu olabilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar