Başkan Erdoğan'ın da katılacağı büyük etkinlikte Goran Bregoviç sürprizi

20 Ocak tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı Büyük Roman Buluşması etkinliğinde Balkan müziğinin dünyaca ünlü ismi Goran Bregoviç konser verecek.

Başkan Erdoğan'ın da katılacağı büyük etkinlikte Goran Bregoviç sürprizi
Başkan Erdoğan'ın da katılacağı büyük etkinlikte Goran Bregoviç sürprizi
GİRİŞ 18.01.2023 14:01 GÜNCELLEME 18.01.2023 16:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları ve vatandaşla buluşmaları kapsamında 20 Ocak'ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Büyük Roman Buluşması etkinliğine katılacak.

"Biz biriz, beraberiz, kardeşiz hep birlikte Türkiye'yiz" sözünden yola çıkarak hayatın her alanında Türkiye'ye değer katan vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Roman vatandaşlara yönelik eğitim, istihdam, sağlık, barınma, sosyal yardım ve sosyal hizmetler başlıklarında yeni müjdeler vereceği öğrenildi. Dev organizasyonun sürpriz bir de konuğu olacak. Balkan müziğinin dünyaca ünlü ismi Goran Bregoviç buluşmada konser verecek. Bregoviç, Çingeneler Zamanı filminin ünlü müziği ile tüm dünyada tanınmıştı.

Bu arada AK Parti'de seçime yönelik çalışmalar sürerken, önümüzdeki aylarda kamuoyu ile paylaşılacak olan seçim beyannamesinin hazırlıklarına hız verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim beyannamesinin sade bir dille, herkesin anlayacağı şekilde yazılmasını istedi. Beyanname 6 bölümden oluşacak. Ağırlık ise ekonomide olacak.

KAYNAK: SABAH - ZÜBEYDE YALÇIN
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!