BirGün projesi gün sayıyor!

Seyirciyle buluşmak isteyen BirGün projesi gün sayıyor. King Casting Yapım sahibi Hakan Çelenk ve başrol oyuncuları Haber7 mikrofonlarına dizi hakkında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 09.09.2023 15:33 GÜNCELLEME 10.09.2023 12:06

Çekimlerine 1 Ekim itibarıyla İstanbul'da başlanacak dizi hakkında "Şimdiye kadar izlediğiniz dizileri komple unutun" diyen Çelenk BirGün için iddialı ifadeler kullandı.

"İLK BÖLÜMDEN İTİBAREN İZLEYİCİLERİ EKRAN KARŞISINA KİLİTLEYECEK"

Toplamda 38 bölümden oluşacak Birgün dizisi için Çelen "BirGün ilk bölümden itibaren izleyicileri ekran karşısına kilitleyecek bir dizi. 38 bölümlük dizimiz İstanbul'dan başlayıp sonrası tamamen Çorum'da geçecek bir dizimiz. Çekimlerimize 1 Ekim itibarıyla başlıyoruz İstanbul'da." dedi.

 

Kadir Tezcan Haber7.com - Multimedya Editörü
Haber 7 - Kadir Tezcan

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Balıkesir'de Bandırma 17 Eylül Üniversitesi'nde tamamladı. Video kurguları yapmaya genç yaşta oyun videoları ile başladı. 4 yıllık profesyonel video editörü kariyerinde çok sayıda üretilmiş içeriği bulunmaktadır. Sivil hayatında hobi olarak video ve grafik tasarım işleri ile uğraşmaktadır. Bandırma 17 Eylül Üniversitesinde okuduğu sırada kısmi zamanlı olarak video ve grafik tasarım işleri ile kendisini geliştirmiş ve şu an Haber7.com'da "Kurgu & Montaj Operatörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi