Ressam Bünyamin Kara'nın '12 Pencere' Metal İş Sergisi açılıyor

Ressam Bünyamin Kara’nın “12 Pencere” Metal İş Sergisi, Fatih Belediyesi Nusret Çolpan Sanat Galerisi’nde açılıyor.

Ressam Bünyamin Kara'nın '12 Pencere' Metal İş Sergisi açılıyor
Ressam Bünyamin Kara'nın '12 Pencere' Metal İş Sergisi açılıyor
GİRİŞ 06.10.2023 12:04 GÜNCELLEME 06.10.2023 12:05

Fatih Belediyesi, Nusret Çolpan Sanat Galerisi ressam Bünyamin Kara’nın “12 Pencere” Metal İş Sergisine ev sahipliği yapıyor.

Anadolu’nun kültürel miraslarından yola çıkarak geçmiş, şimdi ve geleceğe odaklanan “12. Pencere” Metal İş Sergisi binlerce yıldır günümüze ve ruhumuza derin izler bırakan Anadolu topraklarının çok kültürlü, çok dinli ve çok uluslu katmanlarına odaklanıyor.

Biçim ve içerik açısından güçlü bir dengeye ulaştığı görülen Bünyamin Kara’nın Nusret Çolpan Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek 18. kişisel sergisi, estetik değerlerden taviz vermeden geçmiş ve gelecek arasında iletişim kurmaya çalışıyor.

“Geleceği yazmak; Anadolu’nun izlerini okuyup, çözümlemekle ve kendi kültürel değerlerimizle harmanlayarak mümkün. Yeni bir dünya için yeni bir sanat dili oluşturmalıyız.”

6 Ekim Cuma günü açılışı yapılacak sergide, sanatçının 14 metal işinden oluşan eserleri bulunuyor. Bünyamin Kara “12. Pencere” Metal İş Sergisi 6 Ekim - 15 Kasım tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Nusret Çolpan Sanat Galerisi’nin özgün sergilere evsahipliği yapmaya devam ettiğini belirterek, “Bünyamin Kara Hocamızın kıymetli eserlerinin yer aldığı sergiyi sanatseverlerle buluşturmanın da mutluluğunu yaşıyorum. Hocamızı ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum.” Dedi.

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...