Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü ilçesine olan sevdasını mısralara taşıdı

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, ilçesine olan sevgisini kaleme alarak dikkat çeken bir esere imza attı. Ergü'nün şiir ve ezgileri sosyal medyada gören sanatçılar Alperen Kekilli, Armağan Arslan ve Yudum ilçeye gelip klip çekti.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü ilçesine olan sevdasını mısralara taşıdı
Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü ilçesine olan sevdasını mısralara taşıdı
GİRİŞ 22.11.2023 12:42 GÜNCELLEME 22.11.2023 12:42

Adana'da Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, yalnızca ilçesine yaptığı hizmetlerle değil şair kişiliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. İlçesine olan sevgisini mısralara taşıyan Ergü, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunuyor.

 Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü

Bu paylaşımları görüp ilçeyi ziyarete gelen ses sanatçıları ve halk ozanları Tufanbeyli'de klip çekti. Sanatçı Alperen Kekilli sosyal medya hesabından seslendirdiği "Var bizim" isimli eserin Tufanbeyli Belediye Başkanı Ergü'ye ait olduğunu dile getirdi.

"TUFANBEYLİ'MİZİN DE BİR TÜRKÜSÜ OLSUN İSTEDİK"

İlçenin tarihi ve doğal güzellikleri kliplerde yer alırken, Belediye Başkanı Remzi Ergü, "Ordu’nun Dereleri, Urfa’nın Bedenleri, Silifke’nin Yoğurdu, Bitlis’te Beş Minare varsa Maçka Yolları Taşlı, Edremit Van’a Bakar’sa, Tufanbeyli’mizin de bir türküsü olsun istedik" diyerek, sosyal medya hesaplarından ilçede kendi yazdığı şiirleri besteleyen sanatçıların kliplerini takipçileriyle paylaştı.

Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cİhat Yaycı "Kral çıplak" dedi! "Gemi çıkartmadan uçak kaldırmadan diz çöktürürüz"
Erdoğan: ABD'nin Kongresi'nde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi