Anadolu kilimlerinin dünyasına yolculuk

29 Kasım'da Türk ve İslam Eserleri Müzesi Sergi Alanında Anadolu Kilimlerinin Kullanım Alanları, Motif Felsefesi ve Kilim Motiflerinin Yapıları paneli düzenlenecek.

Anadolu kilimlerinin dünyasına yolculuk
Anadolu kilimlerinin dünyasına yolculuk
GİRİŞ 29.11.2023 10:12 GÜNCELLEME 29.11.2023 10:12

Anadolu kilim tarihinin seçkin örneklerinin yer aldığı "Renkten Motife Anadolu Kilimleri Sergisi", Sultanahmet'teki Türk İslam Eserleri Müzesi'nde (TİEM) sanatseverlerle buluşuyor.

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında açılan sergi, yıl sonuna kadar ziyaret edilebilecek.

Aynı zamanda bu sergi kapsamında önemli paneller de düzenleniyor.
29 Kasım saat 15:00'te Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nde Coşkun Yılmaz yönetiminde Şerife Atlıhan, Aydın Uğurlu ve Servet Senem Uğurlu'nun katılımıyla Anadolu Kilimlerinin Kullanım Alanları, Motif Felsefesi ve Kilim Motiflerinin Yapıları paneli düzenlenecek.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı