Doğaseverler'den Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Doski vadisi büyük ilgi!

Sonbaharla renk cümbüşüne bürünen ağaçların güzelliği ile mest eden Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Doski vadisi, doğaseverler tarafından ziyaret edildi.

Doğaseverler'den Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Doski vadisi büyük ilgi!
Doğaseverler'den Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Doski vadisi büyük ilgi!
GİRİŞ 04.12.2023 16:26 GÜNCELLEME 13.12.2023 17:16

Yüksekova’ya 35 kilometre uzaklıkta bulunan dağların arasında yer alan saklı cennetin bir köşesi olan Doski Vadisi, yaşadığı dört mevsim ile ziyaretçilerin uğrak mekanı olmaya devam ederken, doğasıyla da adeta büyülüyor.

Doski vadisinde bulunan ve özellikle doğasıyla ayrı bir güzellik katan Tuğlu köyü ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Bu çerçevede bir araya gelen doğasever grup burada doyasıya eğlenerek günün keyfini çıkarttılar.

Doski vadisini tanıtmak amaçlı tur düzenlediklerini ifade eden Erdinç Düzen, ’’20 kişilik ekiple bölgede güzel bir anı yaşadık. Doski vadisinde dört mevsimi bir arada yaşamanın yanında bölgenin coğrafi yapısı ve tarihi gezerek günün keyfini yaşadık. Acente olarak bölgemizi tanımak amacıyla böyle turları sürekli yapıyoruz. Doski vadisi bizi keyflendiren bir bölge oldu. Doski vadisini gezen doğasever bölgenin tüm güzelliklerine adeta hayran kaldıklarını belirttiler’’ dedi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak