Bir yardım gönüllüsünün objektifinden dünyanın öteki mahalleleri

Yardım gönüllüsü ve yazar Turgut Tunç bu hafta sonu (13-14 Ocak) imza günü ve fotoğraf sergisi (Bir yardım gönüllüsünün objektifinden dünyanın öteki mahalleleri) ile sanatseverlerle buluşuyor.

Bir yardım gönüllüsünün objektifinden dünyanın öteki mahalleleri
Bir yardım gönüllüsünün objektifinden dünyanın öteki mahalleleri
GİRİŞ 13.01.2024 15:29 GÜNCELLEME 13.01.2024 15:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yazar Tunç, 13 Ocak Cumartesi günü (bugün), Üsküdar’da Uncular Caddesi’nde yer alan Muamma kitabevinde saat 14:00-20:00 arası, yeni çıkan “Aynadaki Ben Heybemde Hikayeler” isimli kitabını imzalayacak.

Aynı mekanda, Tunç’un 30 yıl boyunca bir yardım gönüllüsü olarak arşınladığı dünyanın öteki mahallelerinde çektiği sıra dışı fotoğraflardan oluşan serginin açılışı yapılacak.

Yazar Turgut Tunç

Tunç, kitabından ve sergideki fotoğrafların satışından elde edeceği geliri, su kuyuları açılması için Afrika’ya bağışlayacak. Sergi, Pazar günü saat 20:00’ye kadar gezilebilecek.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Ayla yıldırım 3 ay önce Şikayet Et
    Sergi çok güzel ve anlamlı. Yolu açık olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…