Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisi sete çıktı

Farklı hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranında Ramazan ayı boyunca hafta içi her akşam izleyici ile buluşmaya hazırlanan “Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu” dizisi sete çıktı.

Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisi sete çıktı
Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisi sete çıktı
GİRİŞ 02.02.2024 16:14 GÜNCELLEME 02.02.2024 16:14
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Başrolünde Rüzgar Aksoy’un yer aldığı dizi izleyicilere hem tarihi bir atmosfer sunacak hem de Aziz Mahmud Hüdayi’nin hikayesi ve yolculuğu duygu dolu anlar yaşatacak. "Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu," izleyicilere farklı bir perspektiften bakma fırsatı sunarak kalplere dokunacak.

Dizinin konusu ise şöyle;

Mahmud, Kahire’den Bursa’ya kadı naibi olarak atanır. Şehirde adaletin tesisi için Kadı Nazırzade ile birlikte çalışırken, Şeyh Üftade ile tanışır. Kadı olma hayalleri kurmuş ve bunu başarmıştır. Ancak Üftade hazretleri ona bambaşka bir hayatın kapılarını aralayacaktır…

Yönetmenliğini Kamil Aydın’ın yaptığı, senaryosunu İsa Yıldız’ın kaleme aldığı dizinin başrolünü Rüzgar Aksoy üstlenirken, dizinin kadrosunda ayrıca Cem Kurtoğlu, Duygu Gürcan, Hakan Örge ve Tuğba Melis Türk gibi başarılı isimler yer alıyor.

Merakla beklenen ‘Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’ Ramazan’da TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

KÜNYE

Yapımcı: Mehmet Bozdağ

Proje Tasarım & Senaryo: İsa Yıldız

Yönetmen: Kamil Aydın

Oyuncular: Rüzgar Aksoy (Aziz Mahmud Hüdayi), Cem Kurtoğlu (Üftade), Duygu Gürcan (Safiye), Hakan Örge (Dilaver), Tuğba Melis Türk (Zişan), Yaşar Aydınlıoğlu (Nazırzade), Barış Başar (Yosef), Nadir Ersoy (Sermüderris Yusuf Hoca), Salih Bayraktar (Mustafa Hoca), Burak Alp Yenilmez (Subaşı Doğan), Furkan Karaca (Mustafa), Mert İnce (Mehmed), Aydın Şentürk (Beyoğlu Rıfat), Onurcan Kaplan (Orhan), Denizhan Kınacıgil (Muhammed), Anıl Dal (Subaşı Oğuz), Efe Berke Yılmaztürk (Yusuf), Nizamettin Özkaya (İpekçi Emini Tahir)

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Vatansever halk 2 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • Tabduk 2 ay önce Şikayet Et
    Mimberci hasan olarak biliriz kendisini, inşallah güzel olur.
    Cevapla
  • NURCAN 2 ay önce Şikayet Et
    Çok sevindim Yunus emre dizisini belki 100 kere izledim Bana Allah'ı hatırlatan Peygamber efendimizi anlatan en güzel en başarılı dizi Allah razı olsun Bekir Bozdağ beyden işimiz rast gelsin
    Cevapla
  • Sultan 2 ay önce Şikayet Et
    En kısa zamanda bekliyoruz.oyuncular hepsi birbirinden kaliteli ve güzel başarılar şimdiden heyecan la bekliyoruz sevgiler
    Cevapla
  • Hasan 2 ay önce Şikayet Et
    İnşallah yunus emrenin ilk sezonu gibi olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!