Kanal Türk test yayına başladı

Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanaltürk bugün test yayına başladı.

Kanal Türk test yayına başladı
Kanal Türk test yayına başladı
GİRİŞ 15.09.2004 14:21 GÜNCELLEME 15.09.2004 14:21

Tuncay Özkan, Show TV'den ayrıldıktan sonra medya patronu olma hayalini hayata geçirmek amacıyla harekete geçti. Bunun için uzun süreden beri birikte hareket ettiği isimlerle yola çıktı.



Ekibini, Kanal D, Show TV ve SKY TV'den ayrılan isimlerden oluşturdu. Kanal Türk'ün yönetimi de bu isimlerden kuruldu. Kerimcan Kamal Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Havva Can Program Daire Başkanlığı, Adnan Bulut Haber Müdürlüğü, Tuncay Mollaveyisoğlu da Ekonomi bölümünün başına getirildi.



Kanal Türk, 3 ayrı kategoride yayın yapacak bir yayın grubu oluşturdu. Bunlardan birisi Kent TV adıyla Marmara Bölgesi'ne yayın yapacak. Kanal Türk adı altında ulusal yayın gerçekleştirilecek. El altında hazır bulundurulacak müzik kanalının yayını ise bir süre sonra devreye girecek.



Kanal Türk'ün yayın merkezi Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'ndeki Kanal D'nin eski binası.



Bir süre önce kiralanan binanın dekorasyonu baştan yapıldı. Stüdyolar hazırlandı, mobilyaların yerleştirilmesine başlandı. Bilgisayarların montajı tamamlandı.



Kanal Türk, Türkiye'deki en yeni teknoloji ile yayın yapma iddiası ile yola çıkıyor. Televizyoncuların en zor kabul ettikleri montaj işlemlerini bile çok kolaylaştıran bir teknoloji kullanacaklarını belirtiyorlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!