Seçim Maratonu İskele Sancak'ta start alıyor!

Mehmet Acet’in sunduğu İskele Sancak, Türkiye gündeminde yaşananları, uzman konuklar eşliğinde ekrana taşımaya devam ediyor.

Seçim Maratonu İskele Sancak'ta start alıyor!
Seçim Maratonu İskele Sancak'ta start alıyor!
GİRİŞ 04.09.2015 11:53 GÜNCELLEME 04.09.2015 11:53

1998 yılından beri çizgisini koruyarak gündemin nabzını tutan İskele Sancak, yeni yayın döneminde Türkiye ve dünyada yaşananları masaya yatırmaya devam edecek. Ülke gündemine bomba gibi düşen olayların, siyasetin kulislerinde konuşulanların, yabancı ülkelerle ilişkilerde yaşanan gelişmelerin ele alındığı İskele Sancak, her hafta alanında uzman isimleri stüdyosunda ağırlayacak. ‘Türkiye erken seçime gidiyor, peki seçim sürecinde neler yaşanacak? 2 Kasım sabahı Türkiye’yi neler bekliyor? Artan terör olaylarına nasıl müdahale edilmesi bekleniyor? Suriye’de yaşanan olaylar ne zaman durulacak? Ülkelerini bırakıp Türkiye’ye sığınan Suriyelilerin akıbeti ne olacak?’ ve daha birçok konu İskele Sancak’ta irdelenecek.
 
İskele Sancak’ın bu haftaki konusu 1 Kasım’da gerçekleşecek olan seçimler olacak. 7 Haziran’dan sonra seçmenin tavrı, partilerdeki güç değişimi, AK Parti’nin tek başına iktidar yolundaki ilerleyişi ve muhalefetin oy beklentileri İskele Sancak’ta konuşulacak.
 
Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelecek olan programda araştırma şirketlerinin anketleri, yaşanan olayların yankıları canlı yayında farklı görüşten konuklarla birlikte konuşulacak.
 
Türkiye’nin demokrasi platformu İskele Sancak Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in yönetiminde her Cuma 23:45’de canlı yayınla Kanal 7’de.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Polise saldıranlar yakalandı! Aralarında ünlü fenomen de var
Almanya'da 175 milyon TL dolandırdı, Türkiye'de lüks içinde yaşıyor