'Kara Nihat' Büyük ödül aldı

Nihat Genç, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nce ödüle layık görüldü. Haber7 ekibi olarak, sizler için bu haberi sizlere orijinal tadı bozulmasın diye yerel Trabzon Haber gazetesinden olduğu gibi aktarmayı tercih ettik:

'Kara Nihat' Büyük ödül aldı
'Kara Nihat' Büyük ödül aldı
GİRİŞ 30.05.2006 09:00 GÜNCELLEME 12.01.2021 11:43
 

Maçkalı Sabri'nin Oğlu Büyük Ödülü Aldı

 

Pazar, 28 Mayıs 2006

 

 

 

 

 

 

 

 






 
 

 

 

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin Zeyad Nemli Büyük Ödülü yazar  Nihat Genç’e verildi.

 

 

ImageNihat Genç, ilk,orta, lise tahsilini Trabzon’da, üniversite eğitimini, Ankara’da yapan ama;  Atapark Külliyesinden mezun bir aydınımız. Hiç baskı altına girmeyen, hiç eğilmeyen, ceketinde birilerinin önünde iliklenecek düğmesi hiç  olmayan,  hep “garalar” giyen ama hiç “garalar bağlamayan”;  Felluce’de camiye giren ABD postallarına, Bosna’da Mostar köprüsünü bombalayan Sırp Faşistlerine, Dağlık Karabağ’ı işgal edip Azeri bacılarımıza tecavüze yeltenen Ermeni çetelerine,  Kuzey Irak’ta elleri  hem de naylon telle bağlayıp-kafaya çuval geçiren  ABD çetelerine,   hep söven, ama Kürtce konusan vatandaşlarımıza Çanakkale’yi, Çanakkalede’ki 57. Alayı anlatan bu uğurda   kitabı sırf kartelin tanıtımından dolayı çok satan ermeni uşaklarını tartışmaya açan, sadece ve sadece Narlı Bahçe’nin rajonu neyi  gerektirirse onu yapmaya çalışan Nihat GENÇ’e verilen bu ödül anlamlıdır.

Nihat Genç, Akşam Gazetesi’nde yazdığı “ Yere Düşmeyen Sancak 57.Alay” yazısıyla kartelden kovulmayı ama Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’n’den büyük Ödülü almayı çoktan hak etmişti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Trabzon haber, habertr61.com)

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...