Mehtap TV test yayınına başladı

Türkiye yeni bir televizyonla daha tanışmaya hazırlanıyor. Mehtap TV adı ile yayın yapacak kanal, kültür ağırlıklı programlarıyla kendini izleyicisine sunacak.

Mehtap TV test yayınına başladı
Mehtap TV test yayınına başladı
GİRİŞ 05.06.2006 16:27 GÜNCELLEME 05.06.2006 16:27

Mehtap TV. ‘Bir Kültür Kanalı’ sloganıyla yola çıkan kanal, test yayınına başladı.


Türkiye önümüzdeki günlerde yeni bir televizyonla daha tanışacak: Mehtap TV.


19 Haziran'da yayına geçmeye hazırlanan Mehtap TV test yayınlarına başladı. 19 Haziran'a kadar günde 2.5 saat yayın yapacak yeni kanal için hazırlıklarda son aşamaya geldi.


‘Bir Kültür Kanalı’


Televizyonda, sloganında da olduğu gibi kültür içerikli programlar ağırlıkta. Mehtap TV’de aile, kadın, çocuk, eğitim programları, dini içerikli programlar, tarih, edebiyat, kültür-sanat programları, yerli ve yabancı belgeseller yayınlanacak. Genel yayın yönetmenliğini; farklı kanallarda yapım ve haber müdürlüğü görevi yürüten ve televizyonculuk konusundaki başarılarıyla tanınan Murat Keskin üstleniyor.


Türksat 2-A uydusundan yayın yapacak olan Mehtap TV; 42 E, 11951 vertical (dikey) SR: 8800 Kbps FEC 5/6 frekansından izleyicilere ulaşacak.


Mehtap tv, şimdilik uydu üzerinden yayına çıkacak. Kablu tv çalışmaları da başlamış kısa bir süre sonra sonuçlanacak düzeyde .

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...